23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besvær med storsække? Denne palle kan hjælpe

Thorpal BigBag Divider fra Olitec Packaging giver helt nye muligheder for at transportere og lagre storsække på en effektiv og let måde.

Thorpal BigBag Divider er designet til at gøre transport og lagring af små og mellemstore bigbags mere sikkert og økonomisk. Bl.a. har den en speciel tunnelåbning som beskytter sækkene fra at blive beskadiget af truckgafler, og takket være dette kan sækkene uden besvær stables under opbevaring og transport, samt sikkert skilles ad igen - helt uden skader.

BigBag Divideren minimerer spild

Pallerne kan benyttes på alle transportbånd og når de er tomme kan de stakkes inden i hinanden, så de fylder minimalt under opbevaring eller transport. Således minimeres både omkostninger og co2-udledning i forbindelse med fragt.

Pallens unikke, runde design er fremstillet til stabling og sækkene kan derfor stå oven på hinanden med stor stabilitet mens plads bliver sparet.
Plastpallerne er så lette at de nemt kan håndteres manuelt, og samtidig har de en høj bærevene på 1500-2500 kg. Med plastpaller undgås desuden skader fra f.eks. søm og splinter som man kender det fra træpaller.

Fordele 
Lav vægt giver let manuel håndtering
Høj bæreevne: 1500 - 2500 kg
Let at stakke - pladsbesparende
Ingen skarpe kanter, søm eller splinter
Dynamiske form sikrer stabil og sikker stabling af bigbags
Tunneldesign gør, at truckgaflerne er afskærmet fra kontakt med sækkene
Kan benyttes på alle transportbånd

Er du interesseret i at vide mere om BigBag Dividerer kan du finde mere information og specifikationer på vores hjemmeside.
Du er også meget velkommmen til at kontakte os på telefon 70 271 275 eller skrive til sales@olitecpackaging.com.

STOK Emballage K/S
Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16427284

Send til en kollega

0.031