23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Spar, penge energi og vand

Nyudviklet værktøj ser på mulige besparelser inden for opvarmning og nedkøling i fødevareproduktionen. Hvordan kan der spares, og hvor er der mulighed for genvinding af varme?

Værktøjet kan synliggøre:

Hvor meget energi, der kan spares
Hvor der er mulighed for varmegenvinding
Om alternative opvarmningsmetoder og nye kombinationer af teknologi kan betale sig
I forarbejdningsindustrien anvendes langt den overvejende del af energien til opvarmning, men også køling kræver en del energi. Der kan være flere veje til energibesparelser, herunder optimerede varme- og køleprocesser, kombination af flere forskellige processer samt varmegenvinding. Samtidig skal det sikres, at nye varme- og køleprocesser ikke forringer produktkvalitet, svind, holdbarhed og fødevaresikkerhed.

 

DMRI har tidligere besøgt LECO CONVENIENCE FOOD og kommer også gerne til din virksomhed.

Citat:  ” Værdien af, at DMRI kunne sætte nogle tal på og pege på, hvordan der kunne prioriteres i forhold til procesforbedringer har været meget givende”  Leco Convenience

 

 

Teknologisk Institut
Gregersensvej 9
2630 Høje Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

BREAKING
{{ article.headline }}
0.033|instance-web01