23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar, penge energi og vand

Nyudviklet værktøj ser på mulige besparelser inden for opvarmning og nedkøling i fødevareproduktionen. Hvordan kan der spares, og hvor er der mulighed for genvinding af varme?

Værktøjet kan synliggøre:

Hvor meget energi, der kan spares
Hvor der er mulighed for varmegenvinding
Om alternative opvarmningsmetoder og nye kombinationer af teknologi kan betale sig
I forarbejdningsindustrien anvendes langt den overvejende del af energien til opvarmning, men også køling kræver en del energi. Der kan være flere veje til energibesparelser, herunder optimerede varme- og køleprocesser, kombination af flere forskellige processer samt varmegenvinding. Samtidig skal det sikres, at nye varme- og køleprocesser ikke forringer produktkvalitet, svind, holdbarhed og fødevaresikkerhed.

 

DMRI har tidligere besøgt LECO CONVENIENCE FOOD og kommer også gerne til din virksomhed.

Citat:  ” Værdien af, at DMRI kunne sætte nogle tal på og pege på, hvordan der kunne prioriteres i forhold til procesforbedringer har været meget givende”  Leco Convenience

 

 

Teknologisk Institut
Gregersensvej 9
2630 Høje Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031