23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Drikkevaredag i Thy

Rammer du den ønskede smag? Driller det i produktionen? Hvad vil din målgruppe have? Er fermentering noget for dig - og har du styr på sikkerheden?

Har du et eller flere spørgsmål til arbejdet med drikkevarer, så vær med, når fødevareforskere fra
Københavns Universitet gæster Thy den 12. november 2018. 

Arrangementet er gratis og for alle, der har interesse i drikkevareproduktion.

Program

Kl. 10.00 - Kaffe og velkomst

Kl. 10.10 - 11.30 - Oplæg

KU FOOD
Lektor Nanna Viereck, Københavns Universitet

Sensorik og forbrugervidenskab i Future Consumer Lab: eksemplificeret i drikkevarestudier
Adjunkt Sandra Stolzenbach Wæhrens, KU FOOD

Fermenterede drikkevarer - Det er da helt sikkert... Eller er det?
Lektor Henrik Siegumfeldt, KU FOOD

Kl. 12.00 - Frokost

Kl. 12.45 - 14.00 - Individuelle vidensforløb
Vi finder løsninger til dine udfordringer. Hvis din udfordring passer til en anden forsker, sørger vi for at sætte jer i forbindelse efterfølgende.

Tilmeld dig til Tove Thoustrup på tt@vifu.net inden den 8. november 2018. 

Se hele invitationen her. 

Food & Bio Cluster Denmark
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25666070

Kontaktperson

MV
Marie Veigaard
Kommunikationschef
+45 41171914 mv@vifu.net
BREAKING
{{ article.headline }}
0.11|instance-web03