23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se, hvordan en drikkevareproducent sikrer den bedste kvalitet med Alfa Laval teknologi

Se hvordan en drikkevareproducent imødekommer kundernes behov ved hjælp af fleksibilitet i batch-behandling og -blanding. Sikkerhed og kvalitet i produktionen opretholdes og menneskelige fejl eliminerer med innovativ automatisering.

Se videoen, hvor drikkevareproducent USHydrations deler deres tanker omkring, hvordan det lykkedes dem at imødekomme kundernes behov ved hjælp af fleksibilitet i batch-behandling og -blanding samtidig med, at sikkerheden og kvaliteten i produktionen opretholdes. Se også, hvordan man eliminerer menneskelige fejl med innovativ automatisering.

Løsninger fra Alfa Laval

Alfa Laval Rotary Jet Mixer (ISO-MIX)

Denne mikser, der er designet til bryggeri-, drikkevare- og mejeriindustrien og til personlige plejeprodukter og biofarmaceutiske produkter, håndterer effektivt væskeblanding og tankrensning og er samtidig tids- og energibesparende. Få mere at vide om dette produkt her.

Alfa Laval Hybrid Powder Mixer

Denne omkostningseffektive, inline pulveropløsningsenhed med to faser, der er ideel til mejeri-, fødevare- og drikkevareindustrien, mikser og pumper våde og tørre ingredienser til en homogen blanding. Få mere at vide om, hvordan produktet virker.

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

JH
Jesper Holm
Segment manager, Sanitary Equipment
+45 44576200 jesper.holm@alfalaval.com

Send til en kollega

0.034