23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LED-UVC desinficerer computer, værktøj og mobil effektivt!

I denne corona-tid har alle ekstra fokus på at holde arbejdsgenstande fri for virus. Specielt de genstande, som vi har i hænderne mange gange i løbet af dagen, og som ikke kan tåle væske.

Fødevare- og pharmaindustrien har generelt altid haft stor fokus på hygiejne. Men i denne tid med coronavirus har alle ekstra fokus på holde arbejdsgenstande fri for virus. Specielt de genstande, som vi har i hænderne mange gange i løbet af dagen, og som ikke kan tåle væske.

Derfor vil vi gerne sætte fokus på et produkt, som netop løser dette problem på en enkel måde og som vor finske leverandør LED TAILOR har stor succes med i Finland hos deres kunder i sundhedssektoren:

Ved brug af WISDOM DS – LED UVC bliver værktøj, computer og lign. (max 32x50x14 cm) desinficeret på 3 minutter. Både følsomme materialer og elektronik kan tåle behandlingen, som er helt fri for kemi og billig i forbrug. Ovenstående mål på WISDOM DS er en standardstørrelse, men den kan leveres i mål efter behov.
WISDOM DS - desinfektionsbox. Priser på standardmodel  fra kr 52.250.

Wisdom DS har dokumentation for at inaktivere bakterier, skimmel, gær, svampe, vira og endda mikrobielle sporer. Læs mere om produktet her.

På vores hjemmeside kan du finde mere information om, hvordan WISDOM DS kan bruges i produktionen i forbindelse med sluser. Ved at genstande dekontamineres når de kommer fra uren zone, reduceres risikoen for at bringe utilsigtet mikrobiologi med ind i den rene zone. Og det kan ofte være en rigtig fornuftig og god investering.

LED og UVC virker altid – når det er korrekt dimensioneret!

Der findes mange forskellige UV bølgelængder, fra almindelige mercury lamper til LED teknologi. Bruges de korrekt, kan personale opholde sig i området mens dekontamineringen foregår, men anvendes udstyret forkert, kan det medføre store skader på udstyr og personale. Derfor er det meget vigtig at UVC og LED udstyr kun bruges og installeres af personale med den rigtige oplæring og forståelse.

Hvis den nødvendige viden mangler og udstyret ikke er dimensioneret korrekt, opnås de ønskede resultater ikke – og det er ikke fordi at UV systemer ikke fungerer, men fordi at systemerne er forkert dimensioneret  og oplæring/uddannelse ikke efterleves. Desværre ser vi i denne Corona-tid eksempler på virksomheder, som fremviser UVC udstyr og præsenterer anvendelsesmetoder som i bedste fald kun giver falsk tryghed.

Kontakt os og hør mere om vores mange løsninger for en større hygiejnesikkerhed.

 

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063