23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinar: Emballage til fødevarer - bæredygtigt design

Arbejder din virksomhed med fødevarer? Er du leverandør af emballager? Eller er du blot interesseret i at vide mere om de nyeste trends indenfor emballager? Så deltag i Danish Food Innovations gratis webinar.

Danish Food Innovation i samarbejde med Videncenter for Fødevareudvikling holder gratis webinar fredag d. 29. maj kl. 10-11.

Webinaret er en del af projektet Grøn Cirkulær Omstilling, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EU's regionalfond.

Vidste du, at 25% af alt husholdningsaffald er relateret til forkert emballagedesign? Og at der de seneste år er udviklet mange nye emballageteknologier som forlænger holdbarheden af fødevarer?

Hülya Ucar Sokoli fra Plast Center Danmark guider dig igennem forskellige bæredygtige emballagemuligheder, så du er bedre klædt på til at træffe dine fremtidige emballagevalg for din virksomhed eller dine kunder.

Webinaret er henvendt fødevarevirksomheder og emballageforhandlere og er en del af projektet Grøn Cirkulær Omstilling, hvor 450 virksomheder får støtte til at arbejde med en grøn cirkulær forretningsmodel. Her kan du som virksomhed få støtte op til 90.000 kr. til at udvikle din forretning til en bæredygtig virksomhed med professionel branchekyndig konsulentydelse. 

Du tilmelder dig webinaret ved at gå ind på hjemmeside Grøn Cirkulær Omstilling og trykke på knappen "Tilmeld" her.

Ved registrering giver du lov til, at vi må kontakte vedr. Grøn Cirkulær Omstilling og senest 2 dage inden webinaret modtager du link til deltagelse.  Har du spørgsmål forud for webinaret kan du stille dem til:

Conny Hanghøj fra Danish Food Innovation, coh@vifu.net, tlf. 50980037

Kirstine Dupont fra CLEAN, kid@cleancluster.dk, tlf. 28768364

Food & Bio Cluster Denmark
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25666070
P nummer: 1007965253

Send til en kollega

0.047