23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UVC er ikke bare UVC!

I den seneste tid har der været stor fokus på UVC og corona i forhold til effekt, men også i forhold til at forbrugere og ikke-professionelle har fået øjenene op for UVC´s evne til at desinficere. Vigtigt er at UVC kræver viden.

Udløber
1. maj 2033

Hvis man følger med i UVC-debatten på de sociale medier, er der nu en diskussion om forskningen, hvor bl.a. usikkerhed omkring teknologien kommer frem. Dette både i forhold til effekt, men også i forhold til at almindelige forbrugere får tilgang til en teknologi, som skal omgås med forsigtighed.

På vores hjemmeside  har vi allerede gjort opmærksom på denne problematik. At UVC kun virker efter planen, hvis man følger planen. Vi gør opmærksom på, at der ligger en hel videnskab bag korrekt brug, og de mobile enheder kan skabe falsk tryghed. Det kræver viden at omgås UVC. Tre amerikanske institutter har sammen udsendt en vigtig besked om UVC og forbrugere. Læs deres nyhedsbrev om ”Ultraviolet-C (UVC) Germicidal Devices: What Consumers Need to Know” her .

Hybridtech UVC
En anden dimension er selve kvaliteten af de UVC rør, der tilbydes. Gennem vor schweiziske leverandør SterilAir, der har arbejdet med UVC i over 80 år, findes en kæmpe viden- og erfaringsbase. De er også i front mht udvikling af nye typer UVC rør, som adskiller sig markant fra de almindelige UVC systemer, som vi kender i dag. Deres Hybridtech UVC er kort forklaret et rør med 3 gange så stor effekt  og som bruger langt mindre energi – det bruger 2/3 af strømmen sammenlignet med et konventionelt rør. Se præsentationen af Hybrid UVC her eller ring til os for at høre mere.
De virksomheder, som anvender Hybridtech UVC i dag, vælger dem ofte fordi de kan give fuld effekt selvom der er pladsbegrænsning og fordi de er billigere i forbrug.

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031