23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Konkrete løsninger til industrien

Fordobling af holdbarhed, halvering af energiforbrug, hurtigere analysesvar og ny, bæredygtig emballage er blandt nyudviklede løsninger til fødevareindustrien fra Teknologisk Institut.

Resultatkontrakten ’Fødevarekvalitet og Convenience – value for money’ er afsluttet, og konkrete løsninger på industriens behov er udviklet. Formålet var at klæde fødevareindustrien på med optimerede teknologier for at imødekomme den stigende efterspørgsel på convenience-måltider af høj kvalitet.

De nye løsninger er metoder til vurdering af rå- og færdigvarernes kvalitet, styring af processer samt teknologi til miljørigtig processe­ring, emballering og tilbered­ning.

 

Læs mere om fordobling af holdbarhed, halvering af energi, huritgere analysesvar og bæredygtig emballage

Teknologisk Institut
Gregersensvej 9
2630 Høje Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

BREAKING
{{ article.headline }}
0.047