23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad gør ionisering for luften i fødevarevirksomheder?

Som svar på overskriften: "Det sparer virksomheden for mange penge, tid og kemi!" Ved at rense luften for f.eks. skimmel og gær med ionisering, foregår desinfektionen 24-7 og nedlukning, rengøring og madspild kan reduceres væsentligt.

Vi oplever, at mange virksomheder tager skimmel i luften som et nødvendigt onde. Det er virksomheder, der budgetterer med ekstra spild/afskæring og ekstra rengøring, for at komme skimmelproblemer til livs. En dyr beslutning, da det ofte medfører nedlukning af lokaler og ekstra arbejdstimer - og mere madspild. Men sådan behøver det ikke at være! Ved at rense luften for f.eks. skimmel og gær med ionisering, foregår desinfektionen 24-7 og nedlukning, rengøring og madspild kan reduceres væsentligt.

Og så er desinfektionen af luften naturligvis uden brug af kemi - ionisering er i princippet den samme proces, som når naturens kræfter skaber lyn og renser luften ved at aktivere luftmolekylet.

Vi har installeret ionisering i over 500 fødevarevirksomheder i Skandinavien, og leverer ofte disse løsninger ud fra filosofien ”no cure no pay”. Hvis det ikke virker ud fra de betingelser, der er sat op fra starten, skal virksomheden ikke betale og vi henter udstyret kvit og frit. Det sker heldigvis meget sjældent, for ionisering fungerer effektivt.

Mejerier, Slagterier, Bagerier, Frugt og Grønt - se vores cases!
Ionisering fungerer for næste alle brancher, men vi har især opnået rigtigt fine resultater med Frugt & Grønt lagre, Bageriers produktion, Mejerier og Slagteriers modningsrum. Her ses store besparelser i madspild for alle brancherne og for Frugt & Grønt lagre kan ionisering tilmed bidrage med stor reducering af etyhlin i luften. Læs vores forskellige ioniseringscases på FHS hjemmesiden.

Vores leverandør af ionisering gennem mange år, Airgenic, er en norsk producent af ioniseringsudstyr og FHS har gennem årene oparbejdet stor viden om at installere udstyret og give den rette rådgivning.
 
Vores ionsieringsleverandør har fået ny hjemmeside! Airgenic nye hjemmeside, kan du læse mere om hvordan ionisering fungerer. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os hos FHS Scandinavia om mere konkrete spørgsmål og spørge ind til vores erfaringer med netop din branche. 

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047