23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Limitech A/S søger agenter over hele verden

Den store proces mastodont Limitech A/S, brager derud af, og søger i den forbindelse agenter over store dele af verden, til at indgå i deres allerede imponerende agent-team, til at stå for kundekontakt og kunderelation i netop deres område.

Limitech er et firma beliggende i Aabybro, tæt på lufthavnen og den pulserende storby Aalborg. På Limitechs hjemmeside kan man se den brede skarre af agenter der opererer på vegne af virksomheden over store dele af verdenen.

 

Bliv en del af Limitech’s imponerende agent-netværk

Hos Limitech A/S er agenterne som fangarme og ekstra ben i de pågældende lande – som har et indblik og en stor viden i og om det omtalte land; både når det kommer til sprog og kulturel forståelse samt evnen til at opbygge og skabe et stærkt netværk.

 

”Agent-netværket er et netværk vi har rigtig gode erfaringer med, og som giver en anden form for tryghed hos kunderne fordi deres nærmeste start-tilknytning er agenten fra deres eget land, og det skaber grobund for en god og troværdig relation. Det betyder også der er en ens kulturel forståelse og at de primært kan kommunikere på deres eget modersmål, hvilket giver en god start tryghed i starten af et samarbejde”, siger Salg- og Marketingchef Ib Neustrup Simonsen.

 

Limitech’s agenter er en stor del af Limitech’s internationale ageren der med sparring og et godt bagland, bliver klædt på til at blive en del af afdelingen i det vedkommende land. I de sidste par år har Limitech’s agent netværk vokset markant til at operere i store dele af hele verdenen.

 

Besøg Limitech’s hjemmeside på www.limitech.dk og læs mere om placering af agenter og hvordan du kommer i betragtning.

Limitech A/S
Fristrupvej 162-164
9440 Aabybro
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20935677
P nummer: 1001236795

Kontaktperson

INS
Ib Neustrup Simonsen
Salgsdirektør
+45 81776368 ins@limitech.dk

Send til en kollega

0.048