23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NGI vinder Red Dot Award for produktdesign af lejehuse

Vi er meget stolte over at dele nyheden om, at NGI har vundet Red Dot Award for produktdesign af vores certificerede hygiejniske lejehuse

Red Dot-juryen vurderer produkterne med hensyn til kvalitet og innovationsgrad og vi er meget stolte over at modtage dette stempel på kvalitet!

 Certificeret af EHEDG, USDA og 3-A
Vores lejehuse er allerede certificerede af EHEDG, USDA, og 3-A samt IP69K klassificeret, så det virkelig en fornøjelse at få endnu en anerkendelse og bekræftelse på, at vores lejehuse er state of the art og en fremtidssikker løsning, som vil garantere en mere hygiejnisk fødevareproduktion for både slutbruger, men også maskinbyggere.

 Nogle af de nøglefunktioner i vores certificerede hygiejniske lejehuse, der sikrede os prisen, er:

  • Lejerne er livstidssmurte, hvilket minimerer vedligeholdelse og behovet for fedt, hvorved
    risikoen for kontaminering af slutproduktet minimeres
  • Selvsmurt tætning - kræver intet fedt og der er ingen friktion i tætningen og dermed ingen overophedning
  • Unikt patenteret tætningssystem, vandtæt ved mere end 3° fejljustering
  • Huset er lavet af grilamid - en højstyrke, højtydende PA12. Den er optimeret til røntgendetektion i fødevare- og medicinalindustrien
  • Den er IP69K testet og godkendt
  • Det er hygiejnisk optimeret og det eneste lejehus i verden certificeret af EHEDG, USDA og 3-A
  • Det reducerer energitab, og der kræves mindre tid til rengøring, hvilket sparer værdifulde vandressourcer og brug af rengøringsmidler

 

NGI lejehuse - En mere miljøvenlig løsning
Installationen af NGI lejehuse bidrager til at reducere kemikalie- og vandforbruget, da lejet er beskyttet af en patenteret, vandtæt forsegling, der blokerer for snavs og bakterier, men sikrer let adgang til rengøring fra alle vinkler.

 Forseglede lejehuse reducerer ikke kun risikoen for forureningsfarer, men minimerer også brug af vand og rengøringsmidler. Selve designet på lejehusene er dråbeformet, hvilket er lig med et rengøringsdesign, der helt automatisk reducerer energitab, da der kræves mindre tid på rengøring og der spares dermed værdifulde vandressourcer.

 Mindre tid på service og vedligehold
Ydermere kan du reducere omkostningerne på både service og vedligeholdelse med lukkede lejehuse, da lejerne er smørefri og livstidssmurte, hvorved risikoen for kontaminering af slutproduktet minimeres.

 Dette gør lejehusene til et interessant alternativ for alle i f.eks. fødevare- og medicinalindustrien samt andre industrier, hvor det er vigtigt at være på toppen af ​​den hygiejniske situation, men også for alle, der har vil optimere effektiviteten og ikke mindst reducere energitab.

 Er du interesseret i at prøve vores lejehuse i din produktion? Tag fat i vores Sales Manager Anders Kjær på telefon +45 29 81 10 17 eller mail til akj@ngi.dk så hjælper han dig videre.

 Find også mere information om hvordan du kan forbedre hygiejnen i din fødevareproduktion på vores hjemmeside. Se mere info her.

NGI A/S
Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20861770
P nummer: 1001805490

Kontaktperson

Anders Kjær
Area Sales Manager Scandinavia
+45 29 81 10 17 akj@ngi.dk

Send til en kollega

0.032