23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Steinel Connected Lighting - Intelligent lysstyring

Intelligent lysstyring har aldrig været nemmere end nu, når det gælder ligetil tilslutningsmuligheder og programmering. Connected lighting fra STEINEL er baseret på Bluetooth Mesh.

Connected Lighting er en ideel og perfekt sammenlægning af LED-belysningsløsninger og informationsteknologi.

Den bruger den nyeste teknologi, Internet of Things (IoT) til at gøre belysning smart, mere effektiv og funktionel. Det består af Steinel LED-belysningsarmaturer og sensorer; RS Pro R serien, RS Pro S serien og 5100 serien, der er forbundet til et netværk til datatransmission. Denne evne til at modtage, indsamle og dele data gør Connected Lighting til en smart belysningsløsning, der er yderst gavnlig i nutidens teknologisk drevne verden.

Moderne LED-belysning kombineret med bevægelsessensor kan alene spare meget energi. Men der kan opnås meget mere. For at opnå det, skal LED-lys og tilstedeværelsessensor integreres i et gennemtænkt lysstyringssystem. Intelligent styret og grupperet giver dette et yderligere besparelsespotentiale på op til 81 %. Lysintelligens fra STEINEL er baseret på Bluetooth. Intelligent lysstyring har aldrig været nemmere end nu, når det gælder om at levere ligetil tilslutningsmuligheder samt høj sensortæthed. Den nye STEINEL Connect App er nu tilgængelig specielt til Bluetooth Mesh-produkter.

Læs mere om Connected Lighting her

Wexøe A/S
Lejrvej 31
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16608947
P nummer: 1002983252

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047