23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Serviceeftersyn på Thise Mejeri

For nylig var vores Service Nord team ved BILA forbi Thise Mejeri til et større planlagt serviceeftersyn. For ved forbyggende vedligehold, er det som bekendt en god ting, hvis man vil minimere driftstop

Dette ved de også ved vores lokale kunde, nemlig Thise Mejeri, som vi med jævne mellemrum servicerer ved. 

Vi havde i forrige uge 8 teknikere/montører til serviceeftersyn ved Thise Mejeri, som en del af et større planlagt servicestop. På besøget blev der lavet periodisk service på samtlige robotter, samt blev der også serviceret og lavet reparationer på omkringliggende udstyr ved robotterne, nemlig kæde- og rullebaner og lignende.

Et robotværktøj, som Thise Mejeri har i deres kølerum, fik også en større overhaling. Vi havde et tidsvindue fra kl. 07:00-19:00, hvor der efterfølgende skulle være opstart. Bemandingen blev tilpasset løbende som vi havde serviceret, og alt kom sikkert i drift igen efter endt service.

I samarbejde med Thise Mejeri blev der også gennemført preservice på de mest kritiske punkter i anlægget. Dette hjælper til planlægningen af både bemanding og reservedelsindkøb er afstemt, inden udførelse af næste service.

Skal vi hjælpe dig med at servicere dine robotter, kædebaner, rullerbaner eller noget helt andet i din produktion, så kontakt os endelig, og vi kan sammen finde en løsning.

Se mere via linket HER, og find den rette kontaktperson i dit område ved BILA. 

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047