23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TekniClean gør rent hos Alfix

Læs hvorfor Alfix A/S har valgt TekniClean til at varetage deres daglige rengøring i kantine, baderum, kontorfaciliteter og laboratorie.

Alfix A/S er en familieejet virksomhed grundlagt i 1963. Virksomheden producerer byggematerialer og har til huse i moderne produktions- og lagerfaciliteter i Kolding.

Kernen i Alfix har altid været produkternes stærke vedhæftningsevne til underlag. Alfix er en professionel og konkurrencedygtig produktionsvirksomhed med stor fokus på miljø og ansvarlighed.

I virksomhedens forskellige afdelinger, med i alt 40 medarbejdere, er der behov for daglig rengøring. En opgave som TekniClean allerede er gået i gang med at varetage.

- Det glæder mig, at Alfix A/S har valgt TekniClean til at varetage deres daglige rengøring i kantine, baderum, kontorfaciliteter og laboratorie. Vi er stolte af, at en virksomhed med så stor fokus på miljøet har valgt netop os. Vi byder Alfix velkommen, og vi glæder os til et godt og miljøvenligt samarbejde, siger salgskonsulent i TekniClean, Gitte Østerbye Jessen.

TekniClean A/S
Transitvej 16
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27048749
P nummer: 1009740275

Send til en kollega

0.032