23948sdkhjf

delika as vælger TekniClean til foodrengøring i Aalborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af TekniClean A/S

Fødevarevirksomheden, delika as i Aalbrog, har valgt TekniClean til deres foodrengøring. Læs hvorfor.

delika producerer pålæg, sønderjyske pølser og delikatesser. Siden starten i 1986 har fødevarevirksomhedens produkter været kendetegnet af høj kvalitet med udgangspunkt i gammeldags slagtertraditioner. Høj kvalitet hver eneste dag kendertegner også TekniCleans foodrengøring, og derfor har delika as valgt TekniClean som ny rengøringssamarbejdspartner.

delika’s produkter distribueres og sælges i dag overalt i landet. De besøger hver uge 600 supermarkeder og specialbutikker med egne salgsvogne. Herudover har de direkte salg til flere landsdækkende supermarkedskæder og discountkæder. delika as sælger også produkter til grossist- og foodservicesektoren og eksporterer varer til omkringliggende EU-lande.

Virksomheden har stor fokus på fødevaresikkerhed. Deres kvalitetsstyringssystemer og egenkontrolprogrammer er baseret på HACCP. For Delika vil være sikre på, at de leverer kvalitetsfødevarer til forbrugerne.

- Vi er glade for og stolte af, at delika nu også har valgt TekniClean til deres afdeling i Aalborg. Vi gør allerede rent i deres andre afdelinger, så vi kender deres høje krav til hygiejne og fødevaresikkerhed. Vi glæder os til at starte hos delika i Aalborg 1. juni 2016 og byder dem velkommen hos TekniClean, siger salgskonsulent Rikke Wollf Dunker Andreassen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TekniClean A/S

Transitvej 16
7100 Vejle
Danmark
TekniClean A/S

Send til en kollega

0.093