23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BF-OKS A/S lægger også deres rengøring hos TekniClean

Med mottoet ”Kvalitet hele vejen rundt” gør det sydfynske slagtehus BF-OKS det klart, at det er vigtigt, at det ikke kun er kvaliteten på kødet, der er i top. Også hygiejnen og fødevaresikkerheden er helt afgørende for kvaliteten.

Forbrugeren er garanteret kød af højeste kvalitet, når de handler med BF-OKS. Om det er udskæringer af en gris, pålæg eller det møreste oksekød, er kødet forarbejdet af dygtige slagtere.

I BF-OKS har de en kvalitetschef ansat på fuldtid. Det sikrer både forbrugeren og de ansatte, at fødevaresikkerheden i produktionen er i top. Virksomheden opdaterer løbende både faciliteter og maskiner, og det er med til at garantere kvalitet hele vejen rundt.

- Vi er rigtig glade for, at BF-OKS A/S har vist os den tillid at vælge TekniClean som samarbejdspartner. Vi håndterer i forvejen foodrengøringen hos SUVIT, som er en del af BF-OKS. Det gør os stolte, og vi ser det som et kvalitetsstempel, når dygtige kunder som BF-OKS vælger os. Vi byder dem velkommen i TekniClean, og vi glæder os til samarbejdet som starter 1. september 2016, siger salgskonsulent Rikke Wolff Dunker Andreasen.

TekniClean A/S
Transitvej 16
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27048749
P nummer: 1009740275

Send til en kollega

0.063