23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rustfri Kurve, Hyldevogne og Riste - kontakt NTF-Aalborg

Kurve, hyldevogne og riste er afgørende i fødevareproduktion for at opretholde fødevaresikkerheden og for at opfylde hygiejnereglerne. NTF-Aalborg tilbyder rustfaste hyldevogne, riste og kurve udført efter jeres behov, så i er sikret en ren og sikker fødevareproduktionsproces, der kan give sund og lækker mad til forbrugerne.

Mangler du rustfri Kurve, Riste eller Hyldevogne?

Udfyld de vedlagte forespørgselsskemaer og send dem til os for et uforpligtende tilbud eller sparring, så du får den rette løsning til netop din virksomhed. 

 

Hyldevogne

Anvend hyldevogne til transport af fødevarer fra et område til et andet i produktionen. De kan også bruges som midlertidig opbevaring af fødevarer mellem processerne. Det er vigtigt at vælge vogne, der er lavet af materialer, der er nemme at rengøre og desinficere, og som ikke afgiver nogen skadelige stoffer.

En af de mest almindelige typer af vogne i fødevareproduktion er rustfrie stål vogne. Disse vogne er stærke, holdbare og nemme at rengøre. De er også resistent overfor korrosion og rengøringsmidler, der kan beskadige andre typer materialer.

Hyldevogne fra NTF-Aalborg er specialdesignet med hygiejnisk udformning for øje og fokus på effektiv rengøring og nem betjening i hverdagen, hvilket gør dem yderst velegnede til fødevareproduktion som eksempelvis tørring eller rygning. 

Riste

Riste fra NTF kan bruges i hyldevogne til fx rygning, tørring eller nedkøling. Vælg riste, der er nemme at rengøre og tåler varmebehandling, så de kan rengøres og steriliseres regelmæssigt.

Rustfrie stål riste er den mest almindelige type af riste i fødevareproduktion. De er stærke og holdbare og tåler høje temperaturer, damprensning og kemiske rengøringsmidler. Derudover kan rustfrie stål riste også modstå korrosion, oxidation, og de afgiver ikke nogen skadelige stoffer til fødevarerne.

NTF-Aalborg producerer riste i pressegitter såvel som punktsvejst trådnet med rundstålsramme i forskellig udførsel, bl.a. med dobbeltramme eller gelænderriste.

Kurve

Rustfate kurve til opbevaring, kogekurve eller autoklavekurve fra NTF har en optimal hygiejnisk konstruktion, der gør dem særdeles velegnede til forædling af levnedsmidler.

Kurvenes specifikationer udføres med hensyntagen til håndteringsprocessen, funktion, pladskrav og andre kundeønsker.

 

NTF har specialiseret sig i fremstilling af rengøringsvenligt procesudstyr inden for trådriste, trådkurve, forædlingsgitre, hyldevogne, røgvogne og ophængsløsninger af høj kvalitet til røgning, kogning, pasteurisering, indfrysning, optøning m.m. i fødevareindustrien.

Udfyld de vedlagte forespørgselsskemaer og send dem til os for et uforpligtende tilbud eller sparring, så du får den rette løsning til netop din virksomhed. 

NTF-Aalborg A/S
Hagensvej 17
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18236001
P nummer: 1003509454

Kontaktperson

OLO
Ole Lyngdahl Olsen
Sales- & Marketingsupport
+45 41818984

Send til en kollega

0.094