23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scanmaster har fat i noget...

For to år siden lancerede Scanmaster det ultimative dispenseringssystem til 2-komponent applikationer - ViScaMix. Maskinen er blevet modtaget helt fantastisk, efterspørgslen har været stor, og vi kan nu konkludere, at den har overhalet vores andre dispenseringsløsninger. Men hvad er det, der gør ViScaMix til kundernes foretrukne valg af dispenseringsmaskine? Det kigger vi på i denne artikel.

Udløber
30. juni 2023

En gennemgående viden og en bred erfaring i branchen har givet Scanmaster de bedste forudsætninger for at udvikle det absolut bedste dispenseringssystem på markedet, nemlig ViScaMix

ViScaMix kan det, som vi tidligere har savnet, og som kunderne har manglet, for at få den optimale løsning til deres produktion. 

Kort om ViScaMix

ViScaMix er et kompakt 2-komponent dispenseringssystem med ViscoTec RD dispensere. Det selvstændige dispenseringssystem, inklusive materialebehandling, er designet til manuel indstøbning, især til elektronikindustrien. Den er perfekt egnet til at dispensere materiale af lav til middel viskositet, henholdsvis selvnivellerende materialer, som epoxy, polyurethaner eller silikoner. Disse 2-komponent materialer kan indeholde fyldstoffer og kan dispenseres med et blandingsforhold på 1:1 til 10:1. Det fleksible system er designet med to trykbeholdere, en hver pr. komponent.

Her nævnes blot et par af fordelene ved ViScaMix

 • Den ultimative pottingmaskine
 • Manuelt doseringssystem (inkl. Behandling)
 • Kan udvides til en semi-automatiseret løsning
 • Let at transportere
 • Brugervenlig
 • Materielvenlig dispensering
 • Få sliddele
 • Nem håndtering
 • Nem vedligeholdelse
 • Økonomisk (undgå nedetid)
 • Alt-i-et-system

Især elektronikbranchen har taget godt imod ViScaMix, både i ind- og udland. Dette skyldes især, at kunderne med denne maskine opnår ekstremt gode resultater, undgår nedetid og store reperationer, mindsker udgifterne til reservedele, og har mulighed for at tilpasse maskinen med de optioner, som netop er nødvendige i deres produktion. 

Sæt kryds i kalenderen...

I uge 24 åbner vi dørene og inviterer jer indenfor hos Scanmaster til åbent hus. Her vil vi præsentere forskellige maskiner og løsninger til dispensering og dosering af 2-komponent materiale, herunder ViScaMix, samt dele vores viden med jer sammen med vores leverandører fra udlandet. Mere info følger snarest. 

Vil du være sikker på at modtage invitation til dagen, så skriv dig på listen ved at skrive til msp@scanmaster.dk. 

SCANMASTER 
Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk

 

Scanmaster ApS
Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

MSP
Mia Stenholm Pedersen
msp@scanmaster.dk

Send til en kollega

0.047