23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Berry Superfos opnår RecyClass-certificering for fabrik i Frankrig

For at imødekomme kundernes behov for dokumentation af emballagers genanvendelighed og indhold af genanvendte materialer er Berry Superfos’ fabrik i La Genête, Frankrig, nu RecyClass-certificeret.

Berry Superfos har fået sin fabrik i La Genête RecyClass-certificeret, så virksomheden nu kan tilbyde kunderne RecyClass-mærkning på de non-food emballager, der produceres på fabrikken i La Genête og anvendes bredt i Europa. RecyClass er et frivilligt initiativ på tværs af sektorer til at fremme genanvendeligheden af plastemballage og styrke sporbarheden af ​​plastaffald og genanvendt plastikindhold i emballagerne.

Med baggrund i EU’s mål om at gøre alt plast genanvendeligt inden 2030 planlægger en række europæiske lande som fx Spanien og England at implementere særlige afgifter på plastemballage, som ikke er genanvendeligt. Samtidig er mange virksomheder i fuld gang med en omstilling fra lineær til cirkulær økonomi.

Troværdig dokumentation for indhold af genanvendt materiale

Disse initiativer for at fremme cirkulariteten gør det afgørende for producenter i alle brancher at sikre transparens om deres plastemballagers genanvendelighed og indhold af genanvendt materiale – herunder ikke mindst at være i stand til at dokumentere det. Det er grunden til, at Berry Superfos har investeret i RecyClass-certificering af fabrikken i La Genête

Sébastien Morey, fabrikschef for Berry Superfos i La Genête, forklarer: 

”Mange af vores kunder har efterspurgt en troværdig måde at kunne vise både deres kunder og myndighederne, at deres emballageløsninger er genanvendelige og indeholder genanvendt materiale herunder i hvor store mængder.”

”Reaktionen fra vores kunder på certificeringen har derfor været meget positiv. Med vores RecyClass-certifikat kan de for eksempel dokumentere brugen af ​​Post-Consumer Recycled (PCR) materiale i deres Berry Superfos emballageløsninger. Det er muligt at vælge helt op til 80 % PCR-materiale i flere af vores løsninger til non-food produkter.”

Certificeringen kræver en grundig auditering

RecyClass-certificeringen viser graden af ​​genanvendelighed af plastemballage og indholdet af genanvendt plast i produkterne. Auditerings-processen fungerer som for andre certificeringsordninger, og Berry Superfos har samarbejdet med den eksterne auditør Terra i forbindelse med certificeringen og opnåede certificeringen uden komplikationer.

Certifikatet er gyldigt i et år, hvorefter Berry Superfos sigter mod at forny sit RecyClass certifikat.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.048