23948sdkhjf
Del siden
Annonce

"Opdag kraften i FLO-D - til effektiv og kemikaliefri desinfektion til fødevarebranchen”

FLO-D fra JIMCO er en revolutionerende løsning til hygiejne med en række fordele. Ved at kombinere UV-C-teknologi og ozon tilbyder FLO-D effektiv total desinfektion, samtidig med at den er miljøvenlig uden brug af vand eller kemikalier. Fordelene ved FLO-D inkluderer: Effektiv desinfektion - Miljøvenlig løsning - Ingen kemisk påvirkning - Ingen rester eller biprodukter - Sikkerhed og hygiejne -Økonomiske besparelser - Let at bruge - Alsidig anvendelse - Forbedret hygiejne -Tidsbesparelse FLO-D tilbyder også vigtige fordele inden for fødevaresikkerhed, holdbarhed og reduceret madspild. Det forhindrer fødevarebårne sygdomme, forlænger fødevarers holdbarhed og hjælper med at reducere spild.

Ordrerne vælter ind hos JIMCO A/S: ”9 anlæg til USA, 2 til Holland og 3 til Grækenland og det forsætter” fortæller udvikler og producent Jimmy K Larsen
-Hvorfor har verden pludselig fået øjerne op for FLO-D serien??

JIMCO FLO-D produkter tilbyder en række fordele, når det kommer til luftrensning og overfladedesinfektion.

 • Effektiv desinfektion: FLO-D bruger kombinationen af UV-C-teknologi og ozon til at eliminere bakterier, vira, mug og andre skadelige mikroorganismer. Denne effektive desinfektion sikrer et renere og sundere miljø.
 • Miljøvenlig løsning: FLO-D's anvendelse af UV-C-teknologi og ozon til desinfektion betyder, at der ikke er behov for brug af vand eller kemikalier. Dette gør det til en miljøvenlig løsning, da det ikke efterlader spildevand eller kemisk affald.
  Ingen kemisk påvirkning: Ved at undgå brugen af kemikalier i desinfektionsprocessen eliminerer FLO-D risikoen for kemisk påvirkning af fødevarer, overflader eller miljøet. Dette er særligt vigtigt inden for fødevareindustrien, hvor sikkerhed og kvalitet er afgørende.
 • Ingen rester eller biprodukter: FLO-D's UV-C-teknologi og ozonproduktion sikrer en grundig desinfektion uden at efterlade rester eller skadelige biprodukter på overflader eller fødevarer. Dette hjælper med at opretholde den naturlige renhed og integritet af produkterne.
 • Sikkerhed og hygiejne: Ved at undgå brugen af kemikalier minimerer FLO-D risikoen for kemisk eksponering for personale og besøgende. Dette fremmer et sikkert og hygiejnisk arbejds- og produktionsmiljø.
  Økonomiske besparelser: Ved ikke at skulle købe eller opbevare kemikalier til desinfektion opnår man økonomiske besparelser. FLO-D's effektive desinfektionssystem bidrager også til at reducere omkostninger forbundet med rengøringsprocedurer og vedligeholdelse
 • Let at bruge: FLO-D-enheder er designet til at være brugervenlige. De er nemme at betjene og kan tilpasses til specifikke behov og krav. Med en brugervenlig touchskærm kan du nemt indstille behandlingsparametre og overvåge enhedens drift.
  Alsidig anvendelse: FLO-D-enheder kan bruges i en bred vifte af applikationer og brancher, herunder sundhedsvæsen, fødevareindustri, offentlige faciliteter, transport og mange flere. De kan tilpasses til forskellige rumstørrelser og -typer og tilbyder fleksibilitet i desinfektionsprocessen.
 • Forbedret hygiejne: Med FLO-D kan du opnå en højere standard for hygiejne. Ved at reducere mængden af ​​mikroorganismer på overflader og i luften kan du skabe et renere og mere sundt miljø for både personale og besøgende.
  Tidsbesparelse: FLO-D's effektive desinfektionsproces kræver ikke langvarige manuelle procedurer eller efterfølgende rengøring. Dette sparer tid og ressourcer i rengøringsrutinerne.

Disse er blot nogle af fordelene ved at have en FLO-D-enhed. Uanset om det er i sundhedsfaciliteter, produktionslokaler eller offentlige rum, kan FLO-D bidrage til at skabe et renere og mere hygiejnisk miljø. 
-Samt der sikres en grundig desinfektion uden rester eller biprodukter og der opnås store økonomiske besparelser ved at undgå brugen af kemikalier.

 • Fødevaresikkerhed: FLO-D's effektive desinfektionssystem er afgørende for fødevaresikkerhed. Ved at eliminere skadelige mikroorganismer på overflader og i luften kan det reducere risikoen for fødevarebårne sygdomme og kontaminering af fødevarer.
 • Forlænget holdbarhed: Ved at reducere antallet af mikroorganismer på frugt, grøntsager og andre fødevarer forlænger FLO-D deres holdbarhed. Dette hjælper med at forhindre forringelse, forlænge produkternes levetid og mindske spild.
  Reduceret madspild: Med FLO-D's evne til at forlænge fødevarens holdbarhed kan det bidrage til at reducere madspild. Færre produkter vil gå til spilde på grund af forringelse eller kontaminering, hvilket resulterer i økonomiske besparelser og et mere bæredygtigt fødevaresystem.
 • Sikkerhedskontrol: FLO-D giver dig mulighed for at opnå bedre kontrol med fødevaresikkerheden. Ved at desinficere overflader og luft i produktionsfaciliteter og opbevaringsområder kan det hjælpe med at opretholde hygiejnestandarder og overholde reguleringskrav.
 • HACCP-kompatibilitet: FLO-D er kompatibel med HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) systemet, som er en systematisk tilgang til fødevaresikkerhed. Ved at integrere FLO-D i HACCP-planer kan man sikre en omfattende og effektiv desinfektionsstrategi.

Disse ekstra punkter fremhæver vigtigheden af FLO-D inden for fødevaresikkerhed, holdbarhed og reduktion af madspild. Med FLO-D kan du opnå øget fødevaresikkerhed, forlænget holdbarhed og bidrage til et mere bæredygtigt fødevaresystem ved at reducere madspild.

Dokumentation på overstående er at finde på www.jimco.dk

JIMCO A/S
Mjølbyvej 7
5900 Rudkøbing
Langeland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25000374
P nummer: 1007200370

Kontaktperson

Jannik Kjær Bratås
Project Sales Manager
+45 23477721 jkb@jimco.dk

Send til en kollega

0.047