23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt i KUKAs katalog – to hurtige robotter

KUKA Nordic kan nu tilbyde både en ny DELTA- og en ny SCARA-robot.

To mindre robotter, der begge egner sig til rene miljøer. - Det er to højpræcisionsrobotter, der udfylder en direkte efterspørgsel på det marked, siger Micael Amandusson, Channel Manager hos KUKA Nordic.

KUKAs nye DELTA-robot KR 3 D1200 har en række interessante funktioner. Den er uovertruffen hurtig med en cyklustid på kun 0,32 sekunder ved en belastning på et kilo. Den nominelle maksimale vægt er tre kilo.

– Men den er designet til at klare op til seks kilo, hvilket gør den til en af de stærkeste DELTA-robotter på markedet, siger Micael Amandusson.  Robotten har en rækkevidde på 1.200 millimeter og alligevel i et kompakt design: en diameter på 350 millimeter. Præcisionen er også høj (+0,1 millimeter).  K3 D1200 er designet til at fungere med minimal vedligeholdelse, med lukket gear og selvsmørende kugleled. Derudover er den hovedsageligt lavet af kulfiber, hvilket gør den både let og robust. – Handler det derimod om direkte kontakt med fødevarer, anbefaler vi KR D1200 HM (Hygienic Machine), siger Micael Amandusson.

Til dem, der skal bruge flere af den nye DELTA-robot, f.eks. på et samlebånd, har KUKA flere smarte softwareprogrammer til at styre og synkronisere maskinerne: KUKA.ConveyorTech, KUKA.VisionTech og KUKA.PickControl. 

Den anden nyhed, som KUKA Nordic nu kan tilbyde, er den nye KR SCARA, der kan klare 12 kilo og fås i både standard- og renrumsversion. 
Det er en hurtig robot med kort cyklustid (0,40-0,42), høj gentagelses nøjagtighed på (+/- 0,025). Designet er kompakt, med alle kabler gemt inde i robotkroppen – KR SCARA er specialdesignet til at udføre monotone opgaver såsom at samle følsomt elektronisk udstyr eller pakke medicin. 

– Den er også meget nem at holde rent, siger Micael Amandusson. Hvad angår designet til rene miljøer, har den en marginalt længere cyklustid (0,42-0,44).  Standardversionen har kapslingsklasse IP20, versionen til rene miljøer har klassificeringen IP54 og renrumsklassifikationen ISO 5. Med hensyn til rækkevidden fås KR SCARA i tre varianter: 650, 750 og 850 millimeter.

Modellen fås også med en rækkevidde på 750 millimeter i varianten Z600 med en ekstra lang Z-akse, hvilket giver en rekordlængde på 600 millimeter.  – Det er 200 millimeter længere end alle andre SCARA-robotter i 12 kilos vægtklassen på markedet, siger Micael Amandusson. 

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32605192

Kontaktperson

Send til en kollega

0.125