23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TekniClean skal gøre rent hos Agri-Norcold i Padborg

Agri-Norcold er fødevareindustriens servicepartner inden for indfrysning, frostvarehåndtering og lagring af fødevarer. Virksomheden har ti frostvareterminaler og er i besiddelse af landets største håndteringskapacitet.

Siden 1. august har TekniClean gjort rent i virksomhedens to afdelinger i Padborg.

- Vi er rigtig stolte af, at vi fra 1. august er begyndt at varetage foodrengøring og traditionel rengøring i Agri-Norcolds to afdelinger i Padborg. Vi er glade for, at Agri-Norcold har valgt TekniClean og byder dem hjerteligt velkommen i familien, siger salgskonsulent Rikke Wolff Dunker Andreasen.

Agri-Norcold i Padborg er den sidste indenlandske virksomhed, der håndterer eksportvarerne. Så beliggenheden i Padborg er god i forhold til eksport og import til og fra de kontinentale markeder.

Virksomhedens medarbejdere er sidste led i kæden og en garant for, at modtageren er sikker på, at varerne kommer frem i rette stand. Derfor er service og kvalitet de vigtigste parametre for Agri-Norcolds forretning.

Virksomheden råder over et internt kvalitetsstyringssystem, og de sætter en ære i at overholde den gældende lovgivning og de veterinære forskrifter. Ydermere er det en miljøbevidst virksomhed med fokus på at reducere energiforbrug og CO2-udledning.

- Agri-Norcold er kvalitetsbevidste og har høje standarder. Derfor har de valgt TekniClean, for vi kan levere den kvalitet, de kræver hver eneste dag året rundt, forklarer Rikke Wolff Dunker Andreasen, der glæder sig til at udvikle samarbejdet.

TekniClean A/S
Transitvej 16
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27048749
P nummer: 1009740275

Send til en kollega

0.047