23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Populære dessert-vaffelrør i ny emballage

Ćatić Company i Serbien har skiftet til den klassiske UniPak emballage fra Berry Superfos for sine cremevaffelrør af mærket Waltz. Overgangen til den nye emballage har været hurtig og smidig, og den nye spand præsenterer de lækre vaffelrør flot.

Virksomheden Ćatić, der har hovedkontor i Serbien, har med succes skiftet emballagepartner for virksomhedens populære Waltz cremevaffelrør.

Vaffelrørene findes i fem forskellige smagsvarianter – chokolade, hasselnød, jordbær, appelsin og vanilje; alle er de velsmagende lækkerbiskener, der kan nydes uden tilbehør eller sammen med is. Den nye emballageløsning til alle fem smagsvarianter skulle være praktisk, nem at stable og appellere til forbrugere med en sød tand.

Bajro Ćatić, administrerende direktør for Ćatić Company, siger:

”Vi var ikke helt tilfredse med vores tidligere emballageleverandør, hvilket er grunden til, at vi besluttede at lede efter en ny partner. Vi ønskede ikke de store ændringer i designet af emballagen, da designet allerede fungerede godt, og vores kunder var glade for det. Berry Superfos’ UniPak spand viste sig at være den ideelle løsning, og derfor skiftede vi til den, så snart vi kunne."

Kvalitet og godt samarbejde

UniPak er en af ​​de mest omfattende og alsidige emballageserier på det europæiske marked, og den bruges af mange store både food- og non-food brands. Det er en klassisk og meget fleksibel løsning til en bred vifte af applikationer, og den tilbyder et stort udvalg af størrelser og former - rektangulære, firkantede, runde og ovale.

Ifølge Bajro Ćatić viste en rektangulær 600 ml spand med låg og IML (In-Mould Labeling) sig at være perfekt til de lækre cremevaffelrør:

“Med Berry Superfos fik vi en seriøs og pålidelig partner, som overholder vores deadlines og opfylder alle vores krav. De besøgte vores produktionsanlæg, før de præsenterede en løsning og var meget grundige. Vi er yderst tilfredse med kvaliteten og designet af UniPak spanden, og vores kunder kan stadig få glæde af et design, de er vant til. Vi skulle blot lave nogle få mindre justeringer på vores påfyldningslinje, fordi den nye emballage vejer mindre end den forrige. Samtidig vi får de logistiske fordele ved en lidt lettere emballageløsning.”

UniPak spandene til Ćatić produceres på Berry Superfos’ fabrik i Bosnien-Hercegovina, tæt på Ćatić’s egen produktion.

Læs mere om Unipak og andre emballageløsninger til stærke brands her.  

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.047