23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Teltonika – Ny partner hos TECHON7

TECHON7 er glade for at kunne præsentere et spændende nyt partnerskab med Teltonika, en global leverandør af IoT- løsninger (Internet of Things). Dette samarbejde har til formål at styrke og udvide IoT-forretningslandskabet i Danmark.

Omdrejningspunktet i dette spændende partnerskab er at udnytte Teltonikas omfattende erfaring med at skabe avancerede IoT-løsninger, og TECHON7's dybe forståelse af det danske marked. Dette giver en enestående mulighed for at levere innovative produkter og services, der kan transformere virksomheder ved at sætte dem i stand til at udnytte de mange muligheder i IoT.

Internet of Things udvikler sig hurtigt globalt og giver virksomheder mulighed for at forbedre driftseffektivitet, kundeoplevelser og skabe nye indtjeningsmuligheder. Teltonika og TECHON7 gør dette muligt ved sammen at tilbyde banebrydende IoT-løsninger, der er skræddersyet specifikt til danske virksomheder. Teltonika leverer sin brede vifte af pålidelige og sikre IoT-enheder, mens TECHON7 leverer integrationstjenester, der sikrer problemfri implementering på tværs af forskellige brancher, herunder transportsektor, produktion, sundhedspleje, miljøovervågning m. fl.

"Dette er en spændende udvikling for os," siger Simonas Pleikys, Business Development Manager hos Teltonika Networks. "Ved at samarbejde med TECHON7 sigter vi ikke kun mod at øge vores tilstedeværelse i Danmark, men også bringe danske virksomheder større potentiale gennem brug af sofistikerede IoT-teknologier.”

Lars Nordberg-Hansen, Business Development Director hos TECHON7, tilføjer: "Vi er begejstrede for denne alliance, da den kombinerer Teltonikas imponerende produkt portefølje med vores store danske markedskendskab. Sammen kan vi drive den digitale transformation på tværs af Danmark ved at udnytte næste generation af IoT-løsninger.”

Begge virksomheder deler en fælles vision: at gøre komplekse ting enkle gennem teknologi. Sammen kan de accelerere udbredelsen af IoT i Danmark

Vil du vide mere? Kontakt Lars Nordberg-Hansen
lnh@techon7.dk
+45 7060 2777

TECHON7 ApS
Centerbakken 1
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38647997
P nummer: 1022451878

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047