23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digitalisering og EDI hos A. Espersen

I denne kundecase kan du læse om, hvordan EDI og digitalisering blev en del af den fremtidige forretningsstrategi hos A. Espersen A/S.

A. Espersen er verdensførende inden for produktion af fiskeprodukter, som de blandt andet leverer til McDonald’s i hele Europa.

Espersen blev grundlagt på Bornholm tilbage i 1937. Siden dengang er der sket meget, og i dag beskæftiger A. Espersen cirka 3.000 ansatte i deres produktion i Danmark, Litauen, Vietnam og Polen, hvor deres største fabrik ligger, samt på kontorer i Danmark, UK, Frankrig, Tyskland og Sverige.

A. Espersen omsætter for cirka 2,7 milliarder kroner om året, og der behandles intet mindre end 70 tusind tons fisk på deres fabrikker hvert år. Virksomheden har InforM3 som ERP-system, hvor de har integreret TrueCommerces EDI-løsning.

A. Espersen udveksler cirka 1.200 EDI-dokumenter om måneden (herunder ordrer, fakturaer og transportdokumenter) medderes 24 samhandelspartnere, som tællerbåde leverandører kunder i mere end 8forskellige lande, og en forretning af den størrelsesorden kræver en effektiv og skalerbar proces for samhandel.

I vores kundehistorie kan du læse om:

  • Hvordan digitalisering fremtidssikrer forretningsstrategien
  • Værdien af outsourcing
  • Data

Dertil har A. Espersen A/S også kommet med deres bedste råd, til dig der står overfor et digitaliseringsprojekt.

Hent kundehistorien her, og læs mere om digitalisering og EDI hos A. Espersen. 

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.047