23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi flytter (norske) bjerge

Mød Gordon Dragland. Hans tro flytter ikke bjerge, men det gør hans viden.

Vi har glædet os til at præsentere jer for Gordon Dragland.

Gordon er DAN-doors' nye salgskonsulent på det norske marked. Han har en baggrund blandt andet inden for dørindustrien, og en masse erfaring med salg og kundeservice, så vi er overbeviste om, at han bliver en god ambassadør på vores norske marked.

Gordon har en fortid hos Nordic dørfabrikk AS, hvor han både har arbejdet både med produktion og salg af døre. Begge dele er med til at give ham et solidt fundament for hans virke i DAN-doors, for når han møder kunderne, bliver det med en indgående forståelse for produktionsprocesserne og de tekniske aspekter ved dørkonstruktion, og det er en fordel, når det handler om specialløsninger.

At Gordon derudover har erfaring som kundebehandler i salgsafdelingen hos Nordic dørfabrikk AS, giver ham indsigt i kundernes behov og en god forståelse for deres udfordringer - også udfordringer, de måske ikke selv er bevidste om. Det er et stærkt kort, for det er nemmere at skabe tilfredse kunder, når tingene bliver gjort rigtigt første gang. 

En af de ting, der har været vigtige for DAN-doors i valget af vores nye medarbejder i Norge, er evnen til at opbygge og skabe gode relationer med kunderne. Gordon får ansvaret for hele det norske marked, og hans gode kommunikationsevner og høje serviceniveau gør ham til en tillidsvækkende repræsentant for DAN-doors i Norge.

Vi byder Gordon velkommen i teamet og håber, at I vil tage godt imod ham, hvis I møder ham på jeres vej.

Gordon's kontaktoplysninger:
mail: gd@dan-doors.no
telefon: +47 93 44 50 25

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.031