23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye Hygiejnisk optimerede hjul, der reducerer risikoen for krydskontaminering.

Undgå en af hovedkilderne til krydskontaminering i din produktion med et hygiejnisk optimeret hjul. Vores nye hjul er lavet af rustfrit stål, og i hygiejnisk design med drænbare overflader

Hygiejnisk design og forbedret fødevaresikkerhed
Hjul er én af de vigtigste komponenter til at flytte vogne, borde og maskiner rundt i produktionsanlægget med, men det også én af de vigtigste kilder til krydskontaminering og desværre er de også vanskelige at rengøre. Indtil nu!

Rustfrit stål er et naturligt valg, når det kommer til hygiejnisk design, og vi har kombineret det med et ensidet gaffelhus, der giver nem adgang til rengøring, kombineret med glatte og drænbare overflader, der enten er runde eller har en 3° vinkel.

Et af de svage punkter ved de nuværende hjulløsninger er bremsen, men med de nye, hygiejniske hjul fra NGI er bremsen integreret i gaffelhuset, og låsning af rotation og drejning sker inde i hjulet.

Dette gør det nemt at rengøre hjulene, hvilket ikke kun øger fødevaresikkerheden, men også minimerer brugen af vand og rengøringsmidler.

Vores nye hjul er gennemtestet af både kunder og af FORCE Technology - Dansk Forsknings- og Teknologiorganisation for hygiejnisk design. 

Test af Force Technology - Hygiejniske hjul i forhold til standardhjul 
Force Technology - Danmarks Tekniske Universitets Center for Hygiejnisk Design - har testet vores nye hjul i forhold til standardhjul. Testen illustrerer de betydelige besparelser af ressourcer og øget fødevaresikkerhed.

Konstruktionen af traditionelle hjul gør det umuligt at rengøre dem 100 %. Men udover en anslået ressource besparelse på op til 32 % løser vores hygiejniske hjul også dette problem! Som vasketesten viser, kan der opnås fuldstændig rengøringsvenlighed med NGI hygiejniske hjul, hvorimod standardhjul stadig udgør en betydelig trussel, da de stadig er inficeret med bakterier efter afvaskning. Se testen her

Download ligeledes vores hjulkatalog her for at se hele sortimentet og nærmere data. 

Er du interesseret i at få tilsendt en prøve  eller et eksemplar af vores hjulkatalog? - Tag blot fat i vores danske salgsteam:

Anders Kjær, T: +45 29 81 10 17, M: akj@ngi.dk
Simon Mølgaard, T: +45 93 86 33 18, M: smo@ngi.dk
Jacob Trolldenier, T: +45 6013 3743, M: jat@ngi-global.com


Du kan altid finde mere information om, hvordan du kan forbedre hygiejnen i din fødevareproduktion på vores hjemmeside. Se mere info her

NGI A/S
Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20861770
P nummer: 1001805490

Kontaktperson

Anders Kjær
Area Sales Manager Scandinavia
+45 29 81 10 17 akj@ngi.dk

Send til en kollega

0.062