23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Webinar om sensorik

Få indblik i sensorik, sensoriske metoder og anvendelsesmuligheder, så er dette onlinekursus noget for dig. På kurset vil du modtage gode råd om praksis for sensorik og forbrugertest.

På dette onlinekursus vil grundprincipperne i sensorik blive forklaret: sanserne, grundsmagene og god sensorisk praksis.

Du vil blive præsenteret for en række forskellige metoder, der kan være relevante i forhold til kvalitetssikring og produktudvikling fx triangeltest, præferencetest og Napping®.

Læs mere og tilmeld dig her

Teknologisk Institut
Gregersensvej 9
2630 Høje Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

BREAKING
{{ article.headline }}
0.092