23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende nyheder fra Schur Marking

I forbindelse med HI Tech & Industry Scandinavia messen i Messecenter Herning om to uger fra den 3. til 5. oktober, præsenterer Schur Marking en række spændende produktnyheder inden for mærkning.

Her præsenterer de blandt andet en række nye løsninger inden for diverse printertyper – heriblandt kontrastprint, laserprint og pallelabeler. Desuden kan man opleve deres nye software, Schur®Octopus, der er med til at strømline ens mærkningsproces. Nedenfor bliver produktnyhederne beskrevet nærmere.

Problemfri Kontrastprint
Den nye Videojet 1580 C kontrastprinter med soft-pigmenteret blæk har samme høje driftssikkerhed som Schurs andre CIJ-printere, og samtidig undgås de udfordringer, der tidligere har været med kontrastprintere. Det patenterede design på blækpatronen forhindrer nemlig blækpigmenter i at sætte sig fast og tilstoppe printhovedet. Derfor får man mere oppetid og lavere driftsomkostninger end med andre kontrastprintere. Den kan printe på nærmest alt med gult blæk – og endda også sort på sort. 

Lasermærkning med variabel fokusafstand 
Videojet 3350 Smart Focus er den første CO2-laserprinter på markedet, der kan printe med variabel fokusafstand. Det betyder, at man kan printe på runde og krumme emner uden at skulle dreje emnet eller flytte laserprinteren. Det er desuden muligt at mærke produkter af forskellig størrelse flere steder, selvom fokusafstanden varierer helt op til 50 mm. Det sparer tid og giver en mulighed for at mærke flere produkter på kortere tid. Printeren går ikke på kompromis med skriftkvalitet eller printhastighed. Det er stadig den samme høje kvalitet som Schurs andre CO2-printere.

Perfekt pallemærkning på tre sider
Med den nye Videojet 9560 Palle labeler kan man påsætte helt op til fire etiketter på tre sider. Systemet kontrollerer selv den printede etiket og genprinter den i et andet format, hvis stregkoden ikke er læsbar. Den nye Videojet 9560 PL er let at integrere i lagersystemer. Den kan mærke op til 120 paller i timen, samtidig med at den hjælper med at reducere lageromkostninger og fejl. 

Ny Windows baseret Schur®Octopus software
Schur har videreudviklet på deres softwareløsning, der nu er blevet Windows baseret. Schur®Octopus består af standard softwaremoduler, som kan sammensættes efter behov og kobles op med alle typer ERP-systemer og printere. Ved at hente mærkningsdata direkte fra ens ERP-system, øger man samtidig den efterfølgende sporbarhed. 

 

Hvor kan du finde Schur Marking på HI-messen?
Hvis du er til stede på HI Tech & Industry Scandinavia messen, kan du finde Schur ved stand 9060 i Hal L i MCH Messecenter Herning. Her viser de både deres nye produkter samt muligheder inden for farvebånd frem. Så har du muligheden for at se dem og få en snak med om, hvordan disse mærkningsløsninger kan passe ind i din virksomhed.

Schur International a/s
J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83100028
P nummer: 1002663068

Kontaktperson

LMB
Lars Michael Bang
Director - Marking
+45 21217181 lmb@schur.com

Send til en kollega

0.063