23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimal frostsikkerhed for frugtjuicekoncentrater

Gat Foods havde brug for to nye emballageløsninger til sine frosne frugtjuicekoncentrater. Valget faldt på Berry Superfos, der kunne indfri Gat Foods’ primære krav, nemlig absolut frostsikkerhed for både spande og låg.

Gat Foods, en global leverandør af avancerede frugtbaserede løsninger til drikkevarer og morgenmadsprodukter, henvendte sig for nylig til Berry Superfos for at finde nye frostsikre emballageløsninger til sine frosne frugtjuicekoncentrater i høj kvalitet. 

Miriam Vider, indkøbsdirektør i Gat Foods, forklarer:

"Frostsikkerheden for emballagerne til vores frosne frugtjuicekoncentrat er naturligvis ekstremt vigtig. Tidligere oplevede vi revner, især i lågene og under transporten. Det resulterede i reklamationer og produktspild. For at løse dette problem satte vi os for at finde en emballagepartner, der er i stand til at garantere frostsikkerhed for vores frosne juicekoncentrater."

Gat Foods besluttede sig for to Berry Superfos emballageløsninger: SuperCubeÒ spanden i størrelsen 21 liter til business-to-business-markedet og UniPak spanden i størrelsen 280 milliliter til business-to-consumer-markedet.

Tidligere positive oplevelser med Berry Superfos

Det var Miriam Viders positive erfaringer med Berry Superfos fra et tidligere job, der fik hende til at henvende sig til virksomheden for at undersøge mulighederne.

"Jeg havde arbejdet med Berry Superfos før og kendte til kvaliteten af ​​virksomhedens løsninger. Vi udviklede i samarbejde med dem de nye emballageløsninger og fik undervejs værdifulde indsigter fra Berry Superfos. Vi sætter også pris på deres gode service, især det, at vi har en dedikeret kontaktperson, som er let tilgængelig og følger op på vores forespørgsler."

Nye spande muliggør automatisering

Udover frostsikkerhed har Gat Foods opnået andre fordele ved den nye emballage. Miriam Vider siger: 

"Tidligere, på grund af lågenes sårbarhed over for revner, kunne vi ikke bruge robotter til palletere de store spande til business-to-business markedet og var nødt til manuelt at forsegle hver tromle med en hammer. Nu har vi automatiseret denne proces, hvilket sparer betydelig tid. For business-to-consumer spanden har vi fået forbedret designkvalitet med ensartede farver og skarpe billeder gennem In-Mould Labeling. Ydermere har spanden en flot, jævn og glat overflade, som appellerer til forbrugerne."

Læs mere om Berry Superfos’ emballageløsninger på www.superfos.com

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.047