23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Workshop: Er din produktion cybersikker?

I takt med en øget digitalisering af fødevareindustrien stiger sårbarheden over for cyberangreb og forretningstab. Deltag i denne åbne workshop og få overblik over trusler, nye krav til cybersikkerhed og hvad du konkret kan gøre for at styrke cybersikkerheden i virksomhed og hele forsyningskæden.

Tid: 9. januar 2024 kl. 10-14
Sted: Munkebjerg Business Park (8-Kanten), Munkebjergvænget 1, 5230 Odense, Danmark
Pris: Gratis

Antallet af cyberangreb stiger kraftigt. Er du beredt, hvis din virksomhed bliver udsat?

På denne workshop får du overblik over trusler, nye krav til cybersikkerhed og hvad du konkret kan gøre for at styrke cybersikkerheden i virksomhed og hele din forsyningskæde.

Vi præsenterer en praktisk tilgang til cybersikkerhed med brug af nyttige værktøjer.

Du bliver inspireret til, hvordan jeres virksomhed kan tackle den stigende cybertrussel og de øgede sikkerhedskrav, som stilles til datasikring, datadeling og fysiske leverancesystemer i virksomheden og den forsyningskæde jeres virksomhed indgår i.

Vi sætter fokus på, hvordan I kan arbejde effektivt med cybersikkerhed – både fra et teknisk og proceduremæssigt perspektiv. Vi præsenterer praktiske eksempler og værktøjer til dette arbejde, så du bliver inspireret til det videre arbejde. Emner som risikovurderinger, sikring af IT- og OT-systemer, håndtering af leverandørkrav og cyberhændelser vil blive udfoldet og gjort konkrete, så du kan handle på dem.

Læs mere og tilmeld dig her: cybersikrefoedevarevaerdikaeder.dk/event/awareness-workshop-om-cybersikkerhed

---

Workshoppen er en del af projektet Cybersikre Fødevareværdikæder, der blandt andet skal løfte virksomheders kendskab, viden og evne til løbende at styrke cybersikkerheden for at gøre fødevareværdikæderne mere modstandsdygtige over for cybertrusler, og gøre dem i stand til at analysere, vurdere og håndtere egen cybersikkerhed helt op på virksomhedens øverste ledelsesniveau.

Projektet er finansieret af Industriens Fond, og bag projektet står Food & Bio Cluster Denmark, Alexandra Instituttet, SecuriOT, Salling Group, Dansk Cater A/S, DI Fødevarer samt Landbrug & Fødevarer.

Food & Bio Cluster Denmark
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25666070
P nummer: 1007965253

Kontaktperson

MBS

Send til en kollega

0.031