23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Derfor kræver denne pakning en speciel kombination af varme og tryk

Det er ikke for sjov, når vi siger vi producerer specialløsninger i teknisk gummi.

Et godt eksempel er disse sprøjtestøbte pakninger, der med sine specielle udformning og kravspecifikationer sætter store krav til støbeformen og støbningen. Pakningerne er til en producent af blandingsbatterier, og skal sørge for at der ikke trænger fugt ind gennem samlingen af den sorte kasse.

Se flere billeder 

Det er pakningernes tynde snor-lignende del som sætter høje krav til støbeformens konstruktion og støbningen. Det er nemlig en udfordring at sprøjtestøbe gummi på så lidt plads, når det samtidig skal flyde lang vej rundt. Derudover er det også vigtigt, at der under støbningen anvendes den helt rigtige kombination af tryk og temperatur. Bliver gummiet for varmt, vil det ikke nå hele vejen rundt, fordi det størkner/vulkaniserer for hurtigt. Og modsat, hvis gummiet er for koldt, kan det heller ikke flyde hele vejen rundt.

KOM HELT TÆT PÅ
Følg med på vores LinkedIn og kom helt tæt på vores hverdag og spændende projekter vi producerer i teknisk gummi, plast og skum. Der er god grund til at følge os, vi lægger nemlig et nyt spændende projekt op hver uge.

Følg os her

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

MJ
Martin Jørgensen
Salgschef, Industri
martin@romgummi.dk

Send til en kollega

0.031