23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Væskefiltrering – Den grove forfiltrering

Ultrafilters BFSD-huse er løsningen til dig, der gerne vil køre væsken gennem et grovere filter, inden væsken når til de mere fintfølende filtre. På denne måde fjernes de grove urenheder, der ellers kunne have tilstoppet de finere filtre.

BFSD-husene er fremstillet i et kraftigt materiale og fungerer på den måde, at en pose bliver isat i toppen af filterhuset og når denne er tilpas tilstoppet og trykket falder, så udskiftes denne med en ny pose – let og enkelt.

BFSD-husene kan håndtere helt op til 680 l/min (ca. 40m3 timen) – hvilket gør dem til et kraftværk udi kunsten at forfiltrere væske.

Et filterhus gør ikke arbejdet alene – der skal isættes en pose til det pågældende formål. Ultrafilter forhandler flere forskellige typer. Poser fremstillet i henholdsvis PP, PE og NMO (Nylon). Poserne har forskellige forcer og fungerer alle som engangsposer, da disse ikke kan genanvendes efter endt brug.

Har man en væske med behov for at fjerne grovere indhold, så kan man evt. serieforbinde flere filterhuse, men anvende poser med forskellig filtreringsgrad.

Vi kan tilbyde poser fra 1 – 200 µm i PP og PE, samt 25 – 800 µm i NMO.

Lige nu har Ultrafilter flere størrelser BFSD på lager – klar til hurtig afsendelse.

Har det vakt din interesse, så hjælper vores salgsteam dig gerne resten af vejen, så vi sammen finder den rigtige løsning. De sidder klar på info@ultra-filter.com eller på tlf. +45 82 30 30 20.

Læs mere om BFSD til grovfiltrering her

Nordic Filtration
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39216280
P nummer: 1023212141

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078