23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor vælge en elektrisk Impingement Ovn til produktion af rugbrød?

Med en SENIUS Impingement Ovn får du styr på kunsten at bage det perfekte rugbrød. Vi ved, hvor vigtigt det er med præcision og kvalitet i hvert eneste brød. For at opnå perfektion i rugbrødsproduktion kræves det rette udstyr, og den elektriske SENIUS Impingement Ovn står parat til opgaven.

Hos SENIUS har vi styr på kunsten at bage det perfekte rugbrød. Vi ved, hvor vigtigt det er med præcision og kvalitet i hvert eneste brød.

Rugbrød er velkendt i mange lande, og SENIUS installerer ovne over hele verden. Rugbrød er en ernæringsmæssig mester inden for brød, rig på fibre og med minimalt fedtindhold.

For at opnå perfektion i rugbrødsproduktion kræves det rette udstyr, og SENIUS Impingement Ovnen står parat til opgaven.

I videoen viser vores SENIUS-team en af vores prøvebagninger i testbageriet, hvor vi bager rugbrød i vores Impingement Ovn.

Fleksibel alsidighed 

Vores Impingement Ovn tilbyder et alsidigt og fleksibelt koncept, der giver bagere mulighed for hurtigt og pålideligt at justere og optimere bageprofiler for forskellige produkter. Med præcis kontrol over luftens hastighed, temperatur, top/bund varme og luftfugtighed, bevarer bageren fuld kontrol over bageprocessen. Disse ovne anvender indirekte luft-impingement, der er en forbedring det etablerede konvektionsprincip.

Opdelt i flere zoner tilbyder disse ovne forskellige bagebåndmuligheder for at imødekomme specifikke produktkrav. Valgmulighederne er alsidige, fra massivt stålbånd til trådbånd som OGB til bakkebaseret brødproduktion.

Den elektriske Impingement Ovn

Vores elektriske tunnelovne tilføjer nye niveauer af bæredygtighed i din bageriproduktion. SENIUS Tunnelovne tilbyder skræddersyede, miljøbevidste løsninger til dine brødproduktionsbehov.

For at imødekomme dine produktionsbehov tilbyder vores Impingement-ovn forskellige muligheder. Udover vores elektriske model er ovnen også tilgængelig med gas som et alternativ. Du har fleksibilitet til at vælge mellem elektricitet, gas eller en kombination af begge dele for bedst at tilpasse med dine præferencer og krav.

Kontakt os i dag 

Tag kontakt til os for at udforske, hvordan vores elektriske industrielle Impingement Ovn kan forbedre din produktion.

Senius Equipment ApS
Industrivej 6
Ørum
8830 Tjele
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34049068
P nummer: 1017253006

Kontaktperson

AJ
Asbjørn Jensen
aj@senius.dk

Send til en kollega

0.047