23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bas Food styrker mulighederne for vækst i samarbejde med ScanPackaging og ABENA

Bas Food har fået en samlet løsning, hvor leje af traysealer til pakning af convenience-måltider betales via emballage-forbruget. Det giver gode muligheder for vækst og ro i maven.

Hos Vojens-virksomheden Bas Food fortsætter antallet af kunder med at stige. Bas Food leverer convenience-måltider under brandet Mormors Køkken. Den sønderjyske mormor-mad findes nu i over 650 butikker (herunder hos Coop og Salling Group), og de tilbyder pt. 21 forskellige retter. Der udvikles løbende nye. 
”Vi har arbejdet benhårdt i flere år for at nå hertil. Det er herligt, at indsatsen nu begynder at bære frugt,” fortæller medejer Allan Jakobsen fra Bas Food, som er uddannet kok.

Produktionen skal følge med
Den kraftige vækst hos Bas Food kræver også, at produktionsfaciliteterne følger med. Bas Food har gennem flere år arbejdet sammen med ScanPackaging omkring pakkeudstyr og ABENA vedr. emballage. Efter de to virksomheder nu er samlet under ét, giver det også Bas Food nye muligheder. 
”Vi har således tilbudt kunden en samlet løsning, hvor de kun betaler for emballagen (folie og bakker), og som del af denne aftale får stillet den Perseus traysealer til rådighed, som skal pakke convenience-måltiderne. Dermed har kunden nu to Perseus traysealere,” fortæller salgschef Kenneth S. Rasmussen fra ScanPackaging og Business Development Manager Jesper Holst-Egede fra ABENA.
”Vi kender kunden rigtig godt og har sammen været inde og budgettere det forventede forbrug af emballage for det kommende år. Herudfra har vi fastlagt en pris på emballagen, som er tilføjet et mindre fee pr. styk for leje af maskinen. Der bliver en marginal omkostning i forhold til den samlede pris på et convenience-måltid. ”     

Samlet løsning giver ro i maven
Den samlede løsning fra ScanPackaging og ABENA giver Allan Jakobsen ro i maven. Han har nu gode muligheder for at fortsætte væksten og leve op til de fremtidige forventninger, kunderne har til samarbejdet. 
”Vi har nu to ens pakkelinjer, hvilket øger fleksibiliteten og reducerer risikoen for nedetid. Vi leverer mellem 1000 og 2500 bakker om dagen til vores kunder,” fortæller Alan. “Som mindre virksomhed er der flere fordele ved ikke at skulle ud og lave de store investeringer. Samtidig er det også betryggende at have styr på omkostningerne. Vi er således yderst tilfredse med den løsning, vi har fået i samarbejde med ScanPackaging og ABENA.” 

Scanpackaging A/S
Linnerupvej 3
7160 Tørring
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25996283
P nummer: 1008392478

Kontaktperson

KR
Kenneth Rasmussen
Salgschef
+45 21475062 ksr@scanpackaging.dk

Send til en kollega

0.047