23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danish Crown: Samarbejdet med TekniClean giver tryghed

Høj, ensartet og dokumenteret kvalitet, erfarne sanitører og et ukompliceret samarbejde, hvor en skovl kaldes en skovl, er de vigtigste årsager til, at Danish Crown på tyvende år samarbejder med TekniClean om rengøringen på fødevaregigantens slagterier og forædlingsvirksomheder i Danmark.

Det fortæller Karina Hjerrild. Som Senior Category Manager i Danish Crown er hun blandt andet ansvarlig for rengøringskontrakter på alle fabrikker i Polen, England, Tyskland, Sverige og naturligvis Danmark.

- Rengøringen af vores slagterier og forædlingsfabrikker er forretningskritisk. Fejler den blot én eneste dag, risikerer vi i yderste konsekvens, at produktionen kan blive lukket ned, og derved mulighed for dårlig omtale i medierne. Derfor er det utroligt vigtigt, at vi har samarbejdspartnere som TekniClean, der gennem mange år har bevist, at vi kan stole på dem, fortæller Karina Hjerrild.

Samarbejde uden bøvl og fine jakkesæt
TekniClean er den næststørste leverandør af rengøringsløsninger til Danish Crown og har blandt andet ansvaret for rengøringen på slagterier og forædlingsvirksomheder i Holsted, Kolding, Aalborg, Sdr. Felding, Låsby og Thorning.

- Vi møder hinanden i øjenhøjde, og det er tydeligt at mærke, at ledelsen i TekniClean er dygtige driftsfolk, der foretrækker at møde os i en halvkrøllet polo frem for i jakkesæt og slips. De er på nede gulvet, har en solid indsigt i fødevarerengøring og er gode at spare med om såvel den daglige rengøring som udviklingen af vandbesparende og automatiserede rengøringsløsninger, forklarer Karina Hjerrild.

Læs hele kundecasen på vores hjemmeside

TekniClean A/S
Transitvej 16
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27048749
P nummer: 1009740275

Kontaktperson

Thomas Vinther
Driftsdirektør
+45 27 61 70 35 tv@tekniclean.dk

Send til en kollega

0.049