23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Air Station til 3D-print – Tag din print til nye højder

Der er gang i den ude på vores lager. Vi har lige sammensat en topmoderne Air Station udstyret med BOGE's C18-2 LFDR, og den er på vej til en spændt kunde, der er klar til at revolutionere deres 3D-printoplevelse.

Med BOGE's skruekompressorer får du pålidelig og komprimeret luft, selv i trange pladsforhold. Til kunden sammensatte vi en Air Station med en skruekompressor på 18 kW og en FAD: 0,54 - 3,19 m³/min med indbygget beholder og tørrer fra BOGE's C-serie.

Fordele ved at vælge en skruekompressor fra C-serien:

  • Høj effektivitet: C-serien er udstyret med avanceret teknologi, herunder integreret frekvensstyring, permanentmagnetmotor og indbygget tørrer, der sikrer optimal effektivitet. Kompressorens strømforbrug tilpasses automatisk efter behovet for trykluft, hvilket minimerer energispild.
  • Smart design: BOGE's kompakte og oliesmurte kompressorer er designet med fokus på optimal drift og høj energieffektivitet. Den intelligente konstruktion resulterer i lave interne tryktab og en jævn drift, der passer til forskellige ydeevneniveauer.
  • Innovativ støjreduktion: Alle modeller er udstyret med avancerede køleluft- og lydisoleringskoncepter, der effektivt reducerer driftsstøj og vibrationer, hvilket skaber et mere behageligt arbejdsmiljø.
  • Fleksibel frekvensstyring: Integreret frekvensstyring med direkte drev giver fleksibilitet, især når komprimeret luftbehovet varierer. Dette muliggør en enkel justering af kompressorens hastighed og leveringshastigheder efter behovet.

Læs mere om skruekompressoren fra C-serien her:
https://granzow.dk/kompressorer/boge-c18-2-lfd-18-5-kw-skruekompressor-165c18-2-lfd-08

Kontakt Granzow A/S for yderligere info eller fagkyndig vejledning:
Telefon: 43 20 26 00
E-mail: webshop@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.109