23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samarbejdet mellem Danpo og TekniClean handler om mere end rengøring

Danpo kræser om danskernes smag for kylling, mens TekniClean tager sig af rengøringen på forædlingsvirksomheden i Farre. Det gode samarbejde med den høje standard begyndte i 2006, og det bliver ved med at udvikle sig.

TekniClean har et fast team af medarbejdere hos Danpo, og de kender hver en maskine og krog på fabrikken i Farre.

- De har været med siden 2006, og det siger næsten sig selv, at vi er glade for samarbejdet med det faste rengøringsteam fra TekniClean. Vi har alle årene ligget på samme høje niveau, og fabrikken har aldrig været lukket ned på grund af bakterieudbrud. Rengøringen er visuelt i topklasse, men bakteriologisk er der heller ikke noget at komme efter. Det spiller for dem, og de lever 100 % op til food safety culture, siger René Tryk, der er fabrikschef på Danpo i Farre.

- TekniClean og deres hold er omstillingsparate. Det er nødvendigt, for de skal stå klar til at rykke ind med grundig rengøring efter, at vi har kørt produktionen i 40 timer. De har 6 timer, og det kræver noget af mandskabet, der også skal skille maskinerne ad. Det gør de med omhu, og det sætter vi pris på, tilføjer fabrikschefen.

Læs historien på TekniCleans hjemmeside

TekniClean A/S
Transitvej 16
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27048749
P nummer: 1009740275

Kontaktperson

Thomas Vinther
Driftsdirektør
+45 27 61 70 35 tv@tekniclean.dk

Send til en kollega

0.032