23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovativ Luftrensningsløsning fra JIMCO A/S Demonstreret hos DAKA

JIMCO A/S har demonstreret en effektiv luftrensningsløsning hos DAKA med FLO-K-systemet, som markant reducerer ammoniak, svovlbrinte og lugt i afkastluft, beviser teknologiens potentiale for miljøbeskyttelse og bæredygtighed. Testresultater viser en betydelig forbedring af luftkvalitet, åbner for nye muligheder inden for emissionshåndtering og bekræfter JIMCO som en leder i bæredygtige løsninger.

I en verden, hvor bæredygtighed og miljøbeskyttelse er afgørende, er det en glæde at rapportere om vellykkede løsninger, der adresserer disse emner. JIMCO A/S, en pioner inden for miljøvenlige renseteknologier, har for nylig afsluttet en imponerende effektivitetstest af deres FLO-K-system hos DAKA, en ledende spiller inden for bæredygtig Kødbenmel, gødning, biodiesel i Danmark.

Vellykket Test med Målbare Fordele 
Testen hos DAKA havde til formål at måle effektiviteten af JIMCO's FLO-K teknologi i at reducere koncentrationerne af ammoniak (NH4) og svovlbrinte (H2S) samt generel lugtreduktion i afkastluft fra DAKA's behandlingsanlæg. Resultaterne talte for sig selv og viste en markant nedbringelse af skadelige udslip samt en notabel forbedring af lugt kvaliteten, hvilket tydeligt beviser styrken i JIMCO's avancerede teknologiske løsninger.

Teknologien der Gør en Forskel 
Ved hjælp af JIMCO's FLO-K teknologi blev emissioner af ammoniak reduceret til ikke-målbare niveauer, og koncentrationen af svovlbrinte blev halveret. Endnu mere imponerende var den mere end 74% reduktion af lugt efter FLO-K systemet og en overvældende reduktion på mere end 98% efter katalysatorprocessen.

En Lysere Fremtid for Industrien 
Testens overbevisende resultater ikke alene understøtter effektiviteten af JIMCO's teknologi, men de åbner også døren for en transformation inden for styring af emissioner i industrier, der står over for tilsvarende miljømæssige dilemmaer. Med denne demonstration cementerer JIMCO sin status som en foregangsvirksomhed inden for bæredygtige teknologiløsninger og bekræfter sin kapacitet til at levere betydelige miljøfordele. Disse fund fremhæver yderligere virksomhedens dedikation til innovation og deres engagement i at møde de miljømæssige udfordringer, vor tid står overfor.

Vi Inviterer dig til at Tage Det Næste Skridt 
For at finde ud af mere om, hvordan JIMCO's løsninger kan gavne din virksomhed, besøg vores website eller kontakt os direkte. Vi ser frem til at diskutere dit behov og hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå effektive og bæredygtige resultater.

Et Tak til Vores Partnere 
Vi vil gerne udtrykke vores tak til teamet hos DAKA for deres samarbejde og til alle medarbejdere hos JIMCO A/S, hvis dedikation gør disse fremskridt mulige.

www.jimco.dk

JIMCO A/S
Mjølbyvej 7
5900 Rudkøbing
Langeland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25000374
P nummer: 1007200370

Kontaktperson

Jannik Kjær Bratås
Project Sales Manager
+45 23477721 jkb@jimco.dk

Send til en kollega

0.048