23948sdkhjf
Del siden
Annonce

20 ugers "jobsamtale" giver pote: 3 ud af 4 softwarepraktikanter fastansættes

Et intensivt og praksisorienteret praktikprogram har vist sig at være en succes for projekthuset BILA, idet 3 ud af 4 praktikanter fastansættes efter endt forløb. 

Det kan være svært at rekruttere specialister – særligt software og særligt ovre vestpå, hvor BILA har hovedsæde.

Et praktikforløb er selvfølgelig ikke en jobsamtale i ordets oprindelige betydning, men ikke desto mindre har et intensivt og praksisorienteret praktikforløb hjulpet os med at finde dygtige softwaremedarbejdere. BILAs softwarepraktikantprogram, strækker sig over 20 uger, har vist sig at være en succes, idet 3 ud af 4 praktikanter fastansættes efter endt forløb. 
 
”Softwarepraktikanterne er ofte tilknyttet virksomheden i 20 uger. Det betyder, at begge parter har 20 uger til at se hinanden an. Som praktikant får du smag for opgaverne i et automationshus, og vi får mulighed for at vurdere en ny medarbejders kvalifikationer på en langt mere konstruktiv måde end to korte jobsamtaler,” fortæller Michael Mossing, Head of Software Development & Risk Management hos BILA.

I løbet af de 20 uger får praktikanterne en solid introduktion til virksomheden og opgaverne, hvilket skaber tryghed og mulighed for at udforske forskellige teknologier. Den praksisorienterede tilgang og det tætte samarbejde med erfarne mentorer har vist sig at være afgørende for den høje succesrate.

I denne artikel kan du høre Sune og Siljas erfaringer med praktikprogrammet, hvor de har oplevet en stejl læringskurve og følt sig værdsatte som en del af holdet fra dag ét

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048