23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sig farvel til tidskrævende omstillinger i produktionen

Med Fleksibel Automation kan du nemt og hurtigt omstille dine robotter fra et behov til et andet. Det betyder, at du kan øge din produktionseffektivitet, reducere omkostningerne og samtidig opretholde en høj produktkvalitet – selv når produktionskravene ændres hyppigt, eller seriestørrelserne er små.

 Hvem siger, at robotter kun er for de store drenge? Vi står på tærsklen til en reel automationsrevolution, hvor fleksibel automation og cobots gør det meget nemmere for SMV'er at drage fordel af teknologien.  Fleksibilitet og hurtig omstilling er afgørende, hvis danske virksomheder skal bevare og udbygge deres konkurrenceevne,  og det kræver investeringer i automation og robotter.  Det er noget særligt små- og mellemstore virksomheder kan finde vanskeligt at gøre økonomisk rentabelt.  Heldigvis åbner modulære, fleksible automationsløsninger op for helt nye muligheder, hvor robotter nemt og hurtigt kan omstilles.

Det betyder, at du kan øge din produktionseffektivitet, reducere omkostninger, reagere hurtigere på ændrede krav, fordi du opnår bedre økonomi i at producere små seriestørrelser, opretholde en høj produktkvalitet – selv når produktionskravene ændres hyppigt, eller seriestørrelserne er små. Du kan undgå nedslidning af medarbejdere og i stedet bruge deres kompetencer til øget innovation 

Lyder dette spændende, kan du læse mere om det her

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031