23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Småkager i SENIUS Tunnelovne

At skabe lækre, højkvalitets småkager kræver effektivitet og konsistens, præcis hvad SENIUS leverer med vores topmoderne tunnelovne.

Opnå ensartet kvalitet 

En SENIUS ovn er omhyggeligt designet til at sikre ensartethed og kvalitet i hver portion af småkager. Vores ovne giver præcis temperaturkontrol og ensartet varmefordeling, hvilket resulterer i ensartet farve, tekstur og smag i hver småkage. Uanset om det er bløde småkager eller hårde kiks, leverer vores ovne pålidelige resultater, der lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

Fleksibilitet til at imødekomme dine produktionskrav 

Vores tunnelovne integreres problemfrit i forskellige småkage-produktionsprocesser, med muligheder som roterende forme eller trådskærer, til effektiv formning af småkager og bagning.

Småkager formes ved hjælp af en roterende form eller en trådskærer for at sikre ensartede resultater. Roterende forme er holdbare maskiner, der er fantastiske til at forme både bløde deje i forskellige former og størrelser, men også effektive til de mere faste cookiedeje og fx godbidder til kæledyr.  

En trådskærer yder præcis skæring af forskellige deje. Vores SENIUS trådskærer er designet til at strømline din produktion. Vores trådskærer har en unik funktion, der adskiller den: Den roterer fulde 90 grader, hvilket gør værktøjsskift, vedligeholdelse og rengøring nemt.

Den elektriske ovn 

Vores elektriske tunnelovne har energieffektive varmeelementer, der reducerer energiforbruget uden at gå på kompromis med ydeevnen eller kvaliteten.

Se mere om SENIUS elektriske tunnel ovne her: SENIUS Elektrisk Tunnel Ovn

Din partner i småkageproduktion 

At vælge SENIUS betyder at gå sammen med dedikerede fagfolk. Fra konsultation til installation og med løbende support sikrer vi en problemfri og effektiv småkageproduktionsdrift. SENIUS er med dig hele vejen, og hjælper dig med at nå dine produktionsmål.

Kontakt SENIUS i dag for at udforske vores tunnelovne og optimere din småkageproduktionsproces: Kontakt SENIUS

Senius Equipment ApS
Industrivej 6
Ørum
8830 Tjele
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34049068
P nummer: 1017253006

Kontaktperson

AJ
Asbjørn Jensen
aj@senius.dk

Send til en kollega

0.047