23948sdkhjf
Del siden
Annonce

E-fakturering i Malaysia

Kommende krav til elektronisk fakturering i Malaysia.

Fra august 2024 påbegynder implementeringen af PEPPOL og Continuous Transaction Control (CTC)-modellen for fakturering i Malaysia. Denne ændring vil ændre måden, virksomheder håndterer fakturering på i landet. Er din virksomhed klar?

Malaysias overgang til e-fakturering markerer en stor milepæl, der vil påvirke virksomheder i alle størrelser og brancher. Med en gradvis implementering planlagt fra 2024 til 2027, er det afgørende at forstå de kommende krav og forberede sig til ændringerne i tide.

Den nye CTC-model vil påvirke alle transaktioner mellem virksomheder (B2B), virksomheder og regering (B2G) og virksomheder og forbrugere (B2C). Alle typer af e-fakturaer vil være omfattet af disse ændringer.

Malaysias beslutning om at indføre PEPPOL og CTC-modellen vidner om landets ønske om at skabe et mere effektivt og digitalisere momsrapporteringen. Dette skift vil ikke kun forbedre transparens og sporbarhed i faktureringsprocessen, men også skabe muligheder for øget automatisering og effektivitet.

Med en klar tidslinje for implementering og klare krav til e-fakturering er det nu afgørende for virksomheder at forberede sig til denne ændring. Det handler ikke kun om at overholde loven, men også om at udnytte fordelene ved digital fakturering til at styrke forretningsprocesser og forblive konkurrencedygtig i det moderne forretningsmiljø.

Du kan læse mere om implementeringen og de kommende krav i vores blogindlæg om e-fakturering i Malaysia her.

PEPPOL

E-faktureringssystemet i Malaysia er baseret på PEPPOL-standarden. PEPPOL er oprindeligt en europæisk standard, men den vinder mere og mere indpas på globalt plan og bliver derfor kun mere relevant.

Hvis du vil vide mere om PEPPOL, så tilmeld dig vores kommende webinar "Nyt om PEPPOL".

Til dette webinar vil Flemming Christensen, Product Manager, fortælle om de seneste udviklinger, tendenser og krav i forbindelse med PEPPOL.

Webinaret bliver afholdt tirsdag d. 14. maj klokken 13.00.

Webinaret er på dansk og vi sender optagelsen til alle tilmeldte.

Tilmeld dig her.

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

EP
Emilie Pedersen
Marketing Project Manager
+45 60170570 emilie.pedersen@truecommerce.com

Send til en kollega

0.078