23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Test dit materiale med topmoderne doseringsudstyr hos ViscoTec

Har din virksomhed brug for at teste doseringsudstyr til applikationer inden for elektronikproduktion, medicinproduktion eller andre produktionsprocesser? Så er ViscoTec's showroom det rette sted at besøge. 

ViscoTec er en førende producent af doseringsudstyr og tilbyder virksomheder muligheden for at teste deres applikationer på deres topmoderne udstyr, enten hos ViscoTec Nordic nær Roskilde eller på laboratoriet i Tyskland. Uanset om din virksomhed arbejder med 1-komponent eller 2-komponent materialer, kan ViscoTec's doseringsudstyr sikre præcis dispensering og pålidelig dosering af materialer. 

Der er mange fordele ved at teste dit materiale med ViscoTec's doseringsudstyr. For det første kan du få en førstehåndserfaring med udstyrets præcision og ydeevne. Dette kan hjælpe din virksomhed med at træffe informerede beslutninger om, hvilket udstyr der bedst passer til jeres behov.

Desuden kan du få rådgivning og vejledning fra ViscoTec's eksperter og teknikere, som kan hjælpe dig med at optimere din doseringsproces og opnå de bedste resultater. Derudover kan du spare tid og penge ved at teste dit materiale frem for at investere i dyrt udstyr, der måske ikke er det rette for din virksomhed.

ViscoTec Nordic tilbyder også at køre test på det anerkendte og danskudviklede ViScaMix-doseringssystem, som bliver brugt i mange produktionslinjer i både ind- og udland. Med sin avancerede væskehåndteringsteknologi og høje doseringsnøjagtighed kan ViScaMix opfylde selv de mest krævende krav fra industriens toneangivende virksomheder

Vores udstyr bliver brugt til bl.a. bil-, fly-, elektronik- og batterifremstilling, fødevare- og kosmetikproduktionmedicinalindustrien og produktion af diverse forbrugsvarer, og vi er sikre på, at vi også har det rette udstyr til din applikation. 

Så hvis din virksomhed ønsker at optimere doseringsprocessen og opnå de bedste resultater, så kontakt ViscoTec Nordic og test dit materiale med vores doseringsudstyr. Med høj ekspertise og avancerede teknologier er du garanteret at finde det rette udstyr til dine behov - vi lader vores referencer tale for sig selv. 

Skal ViscoTec hjælpe dig i mål med din applikation? Kontakt ViscoTec Nordic på info@viscotec-nordic.com eller ring  på +45 4582 8090.

ViscoTec - Perfekt doseret!
ViscoTec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH er en førende systemproducent inden for væsketeknologi: Fra ekstraktion og produktforberedelse til dosering af medium til højviskositetsmedier. Produktporteføljen dækker doserings- og påfyldningsapplikationer inden for bilindustrien, e-mobilitet, elektronikfremstilling, fødevareforarbejdning, rumfart, medicinsk teknologi, farmaceutisk og mange andre industrier.
Hovedkvarteret for den teknologiske markedsleder er i Bayern. Ud over et internationalt distributørnetværk har ViscoTec datterselskaber i USA, Kina, Singapore, Indien, Frankrig, Hong Kong og Danmark og beskæftiger omkring 340 medarbejdere verden over. I 2023 registrerede ViscoTec en global omsætning på 70 millioner euro.

OBS: Scanmaster ApS blev ved årsskiftet opkøbt af den tyske koncern ViscoTec, og skiftede i den forbindelse navn til ViscoTec Nordic. 

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047