23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv beskyttelse af gaffelforlængere

Løsningen, som vi har optimeret og forbedret med vores gummiløsning, er disse såkaldte gaffelforlængere, som anvendes af gaffeltrucks, når godset, de transporterer, er længere, end de eksisterende gafler på gaffeltrucken kan håndtere.

Vi har varmvulkaniseret en rød slidgummi på gaffelforlængerne, hvilket giver dem helt nye og forbedrede egenskaber.

Foruden den høje slidstyrke har vores røde slidgummi også en formidabel elasticitet, som gør, at gummiet kan deformeres og vende tilbage til sin oprindelige form. Denne egenskab gør gaffelforlængerne stødabsorberende, hvilket giver en mere skånsom transport. Derudover har gummiet også en utrolig høj friktionsevne, som sikrer, at godset står bedre fast og dermed giver en mere sikker transport.

Se flere billeder her

Vores varmvulkanisering sikrer, at den røde slidgummi opnår den stærkest mulige vedhæftning til gaffelforlængerne, hvilket giver gummiløsningen den absolut bedste holdbarhed og driftstid.

KOM HELT TÆT PÅ
Følg med på vores LinkedIn og kom helt tæt på vores hverdag med spændende projekter vi producerer i teknisk gummi, plast og skum. Der er god grund til at følge os - vi lægger nemlig et nyt projekt op hver eneste uge. 


Følg os her

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

MJ
Martin Jørgensen
sales@romgummi.dk

Send til en kollega

0.109