23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bagte godbidder med SENIUS Tunnelovn

Når der skal bages foder og godbidder til kæledyr, er konsistens, kvalitet og sikkerhed altafgørende. Vores tunnelovne er hjørnestenen i opnåelsen af disse standarder og sikrer, at hvert parti kæledyrsgodbidder bages i henhold til de højeste standarder.

Hvorfor er en SENIUS ovn ideel til dyrefoder

Vores tunnelovne har præcis temperaturkontrol og jævn varmefordeling, hvilket garanterer ensartede resultater for hvert parti. Dine godbidder til kæledyr bliver perfekt bagt og bevarer deres næringsværdi og gode smag.

Løsninger, der kan tilpasses

Uanset om du laver kiks, tørret kød eller andre typer godbidder til kæledyr, kan vores ovne skræddersys til dine specifikke behov. Med justerbare indstillinger kan du skabe en bred vifte af godbidder, der passer til forskellige kostpræferencer og størrelser af kæledyr.

Effektivitet, produktivitet og høje sikkerhedsstandarder

Vores tunnelovne er designet til at maksimere produktiviteten og samtidig minimere energiforbruget, og de håndterer høje produktionskrav. En SENIUS ovn giver dig mulighed for at opfylde dine kunders voksende behov på en effektiv måde.

Vi prioriterer sikkerheden for dine dyrefoderprodukter. Vores ovne er omhyggeligt konstrueret til at opfylde alle branchens regler, hvilket sikrer, at dine godbidder er sikre for kæledyr.

Besparelser og bæredygtighed

Vores ovne er bygget til langvarig brug og fremmer bæredygtighed ved at minimere behovet for hyppige udskiftninger samt reducere de samlede produktionsomkostninger. Både Impingement- og Direct Gas Fired-ovne fås med en elektrisk varmekilde, hvilket giver fleksible og miljøvenlige muligheder.

Dine kæledyrsgodbidder fortjener kun det bedste, og vores tunnelovne er nøglen til at skabe enestående kæledyrsfoderprodukter, som vil få kæledyr og deres ejere til at vende tilbage efter mere.

Kontakt os i dag for at få flere oplysninger om, hvordan vores tunnelovne kan højne din produktion af dyrefoder!

SENIUS - Din partner i bagning af godbidder.

Senius Equipment ApS
Industrivej 6
Ørum
8830 Tjele
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34049068
P nummer: 1017253006

Kontaktperson

AJ
Asbjørn Jensen
aj@senius.dk

Send til en kollega

0.047