23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Værdidrevet direktør med visioner og handlekraft fylder 50

DAN-doors' CEO, Amdi Simon Kjærgaard, er fyldt 50, og den runde dag gav anledning til overvejelser om, hvad der skaber en sund virksomhed med høj medarbejdertrivsel

Alle fødselsdage inviterer til fest, og runde fødselsdage er bestemt ingen undtagelse.

Det er ingen hemmelighed, at DAN-doors' medarbejdere værdsætter enhver lejlighed til at spise kage, og fire glade kagemænd i anledning af DAN-doors' direktør gjorde mandag d. 1. juli lidt mere festlig. 

Økonomi og glade medarbejdere gør forskellen

Amdi har været i DAN-doors siden 2013, og han har gennem det seneste årti sat en visionær retning for DAN-doors’ forretning, løsninger og virksomhedskultur. Da han startede som direktør i 2015 lagde han en langsigtet strategi for, hvordan DAN-doors kunne udvikle sig til at blive en sund forretning og markedets foretrukne dørleverandør.

Det var - og er - et stort og ambitiøst projekt, som kræver overblik, visioner og handlekraft, og for Amdi var det vigtigt at have en holistisk vinkel på opgaven; "ingen virksomhed er en ø, og hvis vi skal have succes, er det vigtigt, at vi bygger vores forretning på sund fornuft, medarbejderengagement og innovation", siger han. 

For Amdi var det vigtigt først og fremmest at skabe en stærk økonomisk ballast, som gav mulighed for at foretage de nødvendige investeringer for at forblive konkurrencedygtige i en tid, hvor den teknologiske udvikling går stærkt.

"En sund økonomi er afgørende for, at vi kan fortsætte med at udvikle os i takt med resten af verden",  smiler han. "Vi skal være klædt på til at kunne investere og handle på de ting, som er nødvendige for, at vi kan udvikle og producere dørløsninger, som lever op til moderne krav. Vi har derfor inden for de sidste tre år investeret i flere hyperavancerede maskiner, som hæver niveauet for, hvad der kan lade sig gøre med bearbejdning af stål, og det åbner dørene for at tage vores udvikling til et helt andet niveau". 

Maskinerne gør det ikke alene, og for Amdi er det vigtigt at have en arbejdsplads, hvor der er rum til kreativitet og skaberånd, og hvor alle medarbejdere føler sig ligeværdige og som en del af et samlet team.

"Jeg tror på, at et godt arbejdsmiljø og glade medarbejdere er nøglen til at gøre DAN-doors til den bedste udgave af sig selv. Ved at vise tillid til vores medarbejdere og tro på, at de gør deres bedste, skaber vi en kultur, der er drevet af faglig stolthed, engagement og mod til at dele ideer og forslag til, hvordan vi bliver bedre. Vi ser, at vores medarbejdere yder deres bedste for at levere løsninger, som de og vi er stolte af, og vi har flere kolleger, som rykker videre i organisationen, fordi de får mulighed for at vise, hvad de kan, og hvad de er gjort af. Det er noget af det, jeg værdsætter allermest", siger fødselaren.   

Planerne for fremtiden 

Mange milepæle er nået, men hjulene i DAN-doors kører på fuld kraft, og der er flere projekter, som der snart kan sættes flueben ved. "Vi har flere projekter under udvikling, og vi ser frem til snart at kunne løfte sløret for, hvad vi det sidste år har syslet med", siger Amdi lidt kryptisk. "Jeg vil ikke afsløre for meget nu, men det er helt sikkert noget, som vi har store forventninger til - også fordi vi ved, det er efterspurgt af vores kunder".

------------

DAN-doors holder åbent hele sommeren, og hvis man har spørgsmål eller brug for sparring, er man velkommen til at ringe på: 
📞: 87 93 87 00  
eller sende en mail på: 
✉️ dd@dan-doors.dk

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.047