23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Frokostwebinar om Staphylococcus aureus

Er det en glemt sygdomsfremkaldende bakterie i fødevareindustrien? Deltag i frokostwebinar den 27. maj fra kl.12.00-12.30

Staphylococcus aureus er en sygdomsfremkaldende bakterie, der findes mange steder. Den producerer toksiner, som generelt giver et mildt sygdomsforløb. Da den er meget salttolerant og ikke vokser på køl, er det en bakterie, der kan udfordre os, når fødevaren opbevares uden for kølekæden, og andre bakterier er hæmmet af den tilsatte mængde salt.

Tilmeld dig her og læs mere

 

Teknologisk Institut
Gregersensvej 9
2630 Høje Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|