23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Morgenmøde om fødevareudvikling

Vil du høre om handlekraften og grokraften for fornyelse i den danske fødevaresektor, så kom til morgenmøde på SDU den 1. december kl. 8.00-9.30.

FØDEVAREUDVIKLING
... med småskala fødevareerhverv som bidragydere til innovation, kvalitet og vækst

Fredag den 1. december 2017 kl. 8.00 - 9.30
Lokale 61.01, Gæstecaféen på 6. sal, SDU Kolding
Der vil være kaffe og morgenbrød fra kl. 8.00
Selve morgenmødet starter kl. 8.15
Det er gratis at deltage i morgenmødet, men tilmelding er nødvendig.

Fornyelsen i den danske fødevaresektor kommer ikke mindst fra de små producenter, viser en undersøgelse foretaget i et samarbejde mellem Videncenter for Fødevareudvikling (VIFU), Smagen af Danmark og SDU . Partnerne har gravet ned under overfladen, og sammen med 46 små virksomheder har de undersøgt potentialer og udviklingsbarrierer.

Med det som udgangspunkt vil vi på First Mover Morgenmødet sætte fokus på handlekraften og grokraften, som kommer nedefra, og vi vil diskutere med deltagerne, hvordan der kan tilføres mere næring til fødevaresektoren f.eks. gennem samarbejder og gensidig videnoverførsel.

Succes i fødevaresektoren opnås ikke på én bestemt måde
I undersøgelsen er 11 typer af forretningsmodeller identificeret, herunder f.eks.:

  • Oplevelsesbaseret fødevareudbud
  • Upcycling
  • Varemærkeudvikling
  • Franchiset vækst

Der er meget på programmet - ikke bare for fødevarevirksomhederne selv, men også for alle de, som samarbejder med fødevaresektoren - herunder aktører inden for turismen, detailhandlen og den offentlige sektor.

Program

  • De tjener både penge, har det sjovt og skaber udvikling: Eksempler på forretningsmodeller i småskala fødevareerhverv.
    v/Dorte Storper, ceo, VIFU
  • Transformation af viden om småskalaerhverv til nationale og lokale erhvervspolitikker.
    v/Anne-Mette Hjalager, professor, SDU
  • Spørgsmål og diskussion

Oplægsholderne
Anne-Mette Hjalager er professor i turisme ved Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på SDU Kolding.

Dorte Storper er ceo ved VIFU, Videncenter for fødevareudvikling.

KLIK her for tilmelding

 

 

Food & Bio Cluster Denmark
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25666070
P nummer: 1007965253

Kontaktperson

MV
Marie Veigaard
Kommunikationschef
+45 41171914 mv@vifu.net

Send til en kollega

0.033