23948sdkhjf

Kræsne katte ville vælge …. en Paintainer® spand

| Medlemsnyhed | Indrykket af RPC Superfos a/s

Katte kan lide friskt og lækkert foder, og det er lige hvad firmaet Petzeba i Schweiz leverer. I en Paintainer® opbevaringsspand fra RPC Superfos holder kattefoderet sig frisk længe og er lige ved hånden, når det er fodringstid.

I Schweiz sælger familiefirmaet Petzeba med stor succes foder til hunde og katte, og for nylig har Petzeba introduceret en praktisk 5-liters opbevaringsspand fra RPC Superfos til kattefoder. Det er en Paintainer® beholder med et behageligt greb, og som her er udført med dekoration, der viser søde og legesyge katte på en sort baggrund.

Katte er kræsne og vil have friskhed

Spandens vigtigste egenskab er, at ilten holdes ude, da låget slutter tæt. Den betyder, at foder fra store sække, som katteejeren hælder op i spanden derhjemme, bevarer sin smag i lang tid. Der kan være op til 2,5 kg kattefoder i Paintainer® spanden.

 Markus Zemp er grundlægger og direktør af firmaet Petzeba. Han siger om løsningen:

“Katte sætter ikke tænderne i hvad som helst, og de er meget optaget af, om foderet er friskt. Derfor er det så vigtigt at holde ilten ude. Vi gør meget ud af bruge de bedste råvarer til vores produkter, og vi sætter pris på, at vores kattefoder beholder sin kvalitet i Paintainer® spanden.”

 “En anden fordel er, at spanden er slidstærk. Den kan blive fyldt op massevis af gange og bliver alligevel ved med at være som ny. Bæredygtighed er vigtig for os, også i forhold til emballage, og derfor er vi glade for, at Paintainer® spanden kan blive brugt igen og igen,” tilføjer han.

Samarbejde om det visuelle
Markus Zemp fremhæver også, at Paintainer® opbevaringsspanden gør det nemt at fodre katten. Spanden er nem at åbne og lukke igen, den har en praktisk størrelse, og den er ikke større, end at man sagtens kan finde plads til den på et sted, som er nemt at komme til. Det er er vigtigt nok, når man eksempelvis bor i en mindre lejlighed, hvor rigtig mange katte holder til. Ud fra den betragtning har Petzeba gjort meget ud af at skabe et attraktivt look til spanden, så katteejeren også har lyst til at have den stående fremme. Faktisk er dekorationen resultatet af input fra samtlige 23 medarbejdere hos Petzeba, som tegnede og udvekslede ideer og derefter involverede en specialist fra RPC Superfos, sådan at layout og farver kunne få den sidste finish.

Glad for personlig service

Helt overordnet er Petzeba meget tilfreds med samarbejdet med RPC Superfos.

“Vi har nydt godt af personlig rådgivning af høj kvalitet og har fået vist en række muligheder, før vi traf vores endelige valg. Vi er mere end tilfredse med samarbejdet med RPC Superfos og planlægger at lancere en lignende opbevaringsløsning til tørt hundefoder,” konkluderer Markus.

Allerede nu har Petzeba besluttet sig for at bruge målebægre (fra RPC Superfos produktserie UniPak), som er en god hjælp til at servere den passende mængde foder til en hund eller kat.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RPC Superfos a/s

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
RPC Superfos a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.117